-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Nem túl jó ilyen hidegben motorozni. Kivéve, ha krossz és friss a hó. Én ebben a pillanatban estem haza, na jó azért a kabátot már ledobtam, meg a gépet benyomtam. Majd az itthoni HQ-ban húzok egyet De jövő héten mindenképp ki kell mennem, ezekből a 100 grammos kiszerelésekből próbálgatnék szívesen.
https://barbieripnk.hu/
-
HÁZIGAZDA
én biztos nem mondtam olyat, hogy a mini-e a király vagy ilyesmi. utálom piszkálni a pangó őrleményt. de lehet, és megoldja a weinmaker által írt problémát. ezt azért fontosnak gondoltam kihangsúlyozni. ahogy azt is, hogy tartósságra, anyagminőségre a vario erősen kihívásokkal teli a környezetemben lévő emberek tapasztalatai alapján.
csak pár szempont, árnyalni a képet, ha valaki gondolkodna bármelyiken.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
ez most valami ajándék mistralos kávé, feketére pörkölve, amit bárhogy darálok, már azelőtt elkezd ömleni a kávé, hogy a teljes nyomás felépülne. crema ennek megfelelően nincs, az íze szar. valószínűleg kuka az egész, csak utálom a pazarlást.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
vendingo
veterán
Az említett kávé bolondbiztos?
Korábban volt tőled 4 fajta kávém mindegyikből elég nagy gyakorisággal rontottam, volt olyan, amiből elég sok a lefolyóban végezte.
Nem a kávé volt a rossz, hanem a zsenge tudásomVégre sikerült találnom olyan kávét, amit akarva se tudok elrontani: Pin Up.
Próbáltam megégetni, "hidegen", fullasztósan, gyorsan folyósan, de mindig finom volt.
Ebből most tuti rendelek 2-3 kilót, de majd tőled is szeretnék, főleg ha bolondbiztosCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
HÁZIGAZDA
pid=95 fok volt az első húzás tegnap, a crema szemre hőhiányos volt, de ízre meg tömény meggy, frankó. pid=97 volt a következő, a meggy visszahúzódott és nemigen jött a helyébe semmi, visszafogott lett az egész. ma pid=96-on néztem, de ugyanaz. maradok a pid<96 tartományban tehát. a 96 a joker fokozatom amúgy.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
-
HÁZIGAZDA
hát, a jó whisky egész máshol keresendő , de nem offolok tovább, mert én leszek a topik dísz-sznobja . ha egyszer szentendrén jársz, ugorj be, mutatok pár pult alatti tételt.
egyet azért elmesélek: amikor skóciában a stratishla lepárlónál jártunk, és levittek az érlelőpincébe, leesett az állunk. hordók, ameddig a szem ellát. néztünk, mint borjú az újkapura, ők csak legyintettek: á, ez csak a chivas regal, megy exportra az egész, skót ember ilyet nem iszik. majd elvittek hátra egy kisebb szobába (max. 20 m2), és megmutogatták, hogy ezek azok a whisky-k, amit ők isznak.
aztán megkóstoltatták velünk egy részüket, beleértve a chivast. az volt a "belövő" tétel.
pedig a chivas szerintem határozottan jobb, mint a jim beam vagy az alsóbb kategóriás johnny-k.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
második húzásra (picit finomabb őrlemény, -1 fok) karakteresebb lett, de méginkább az olasz irányba ment el. annyira, hogy abszolút volt egy robusztás vonala is az ízében (nem tudom, hogy van-e benne). a lefolyás most már jó, legközelebb még egy fokkal lejjebb mászok.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Acheron
őstag
A név csak egy dolog. Csujjogatós zene, valóságshow, ízes kávé - tömegek bírnak rámozdulni.
A feleségem pl alig várta, hogy ezt az ízes csodát megkóstolja (pedig jó pár hónapja normális kávékhoz van szokva, igaz, a tejről nem bírom lebeszélni) ... Nyami... Na, annyira nyami, hogy nem győzöm lesikálni a nyelvemről... Ami a legérdekesebb, hogy volt már alkalmam kóstolni a Nikaraguai dohánykávéját, és kb ugyanaz az íz, mint most ez. Sanda gyanúm szerint egy ugyanolyan alappal "pácolt" kávé van különböző ízesítéssel ellátva.(#7444) Parci:
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
Ugye-ugye! :-))
Lemehetsz akár 85-85 fokig is, és fokozhatod az időt 4 percre is, az Aeropress szereti.
Djboroska spéci kioldódási metódusai az ő ízlésére vannak kalibrálva, ami nem rossz, de pl. nekem a gésa is jobban ízlett alacsonyabb hőfokon. A testet meg az áztatás adja, úgyhogy azzal is lehet, érdemes variálni ;-)"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vendingo
veterán
Olvastam, hogy nem gyűjti, páran panaszkodtak rá, hogy meggyulladt illetve füstölt a gép miatta.
Gene nagyon jó lenne, de számomra nem ér meg ennyi pénzt.A Behmore-al meg az a bajom, hogy nem találtam belőle, csak az USA-ban.
Olcsó pörkölők szinte egyáltalán nincsenek Európában, csak 100 ezer felettiek.Jelenleg a Behmore a befutó, a hajszárítós gépeket kezdem kilőni, pedig egész jókat írtak róluk.
Végső esetben:[link]Egyre jobban kezdek belemélyedni a pörkölésbe, muszáj lesz vennem egyet.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hardcore café
- Napelem
- Deadlock - Kiszivárgott néhány kép a Valve Overwatch klónjából
- SirRasor: Garmin Venu SQ és Garmin HRM-Dual összehasonlítása, avagy kell-e a szíj?
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen