-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz qvik27 #116927 üzenetére
Oxigént. CO2 nehezebb, mint az oxigén, tehát ha benne marad a zacsi aljában, akkor elvileg kevesebb oxigén jut oda.
"Egyébként a frissentöltött zacsiban is van levegő, max nagy a CO2 koncentrációja."
Mivel a CO2 nehezebb, a szelep meg a zacskó tetején van, ezért ahogy állás közben termelődik a CO2, az megül az alján, viszont felül kinyomja a levegőt. Elvileg"Epként meg a gázok keveredése azé' -elnézést- nem ilyen mórickás szint, ahogy mi most taglaljuk."
Igen, nekem is ez a problémám a felvetéssel. De ha kísérletileg sikerül igazolni, hogy a CO2 ott marad a zacsi alján nyitogatás meg kanalazás ellenére is, akkor azt tudjuk mi történik, max azt nem hogy miért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest