-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz gubabela #41161 üzenetére
Így már tisztul a kép! Tehát a friss pörkölés kulcsfontosságú, azért így már más a képlet... mert ha azt vehetem alapul, hogy a 2 hetes (ezt az adatot olvastam) pörkölés után már nem az igazi, akkor az jelentősen befolyásolja a crema képződését.. ilyen gyorsan nem iszom a kv-t, akkor közelítem meg ezt az időtartamot ha ha 250gr-t veszek egyszerre és a szállítás napján a pörkölés 1-2 napos, de erre nem látok sok esélyt... szóval mennyire lehet a jó crema kapásához idős a pörkölés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest