Új hozzászólás Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    válasz #05304832 #113281 üzenetére

    Én azt kívánom legyen szerencséd mindig és védjen meg a tudásod. Komolyan. :R

    Mindenre van esély. Tavaly például volt olyanom még a montival, hogy a jobb karomról visszacsapódó ág vége pont a cerka végét találta el. Na ott kicsordult egy könnycsepp a szemem sarkából. Azonnal satu fék. Rögtön ellenőriztem a károkat egy gyors nadrágba nézéssel. Szerencsére megmaradt. Egy sisak lehet jó jött volna ott is a végére. Egy kicsit meg kellett pihennem. :DDD

    Bringás nacinál a betét a lényeg leginkább. Csökkentheti a nyomást a kényes részeken is. Az utóbbi időben, ha a shortban megyek, akkor kiveszem a fapados betétet a nadrágból és felveszem alá a zselés országúti kantáros nadrágot. Sokkal kényelmesebb így.
    Most olyan nyergem van, ahol nincs kivágás és ezen zavar a short varrása a saját betétes belső nadrágjával ami túl vékony. A kivágott nyergen nem nyom. Vannak variálási lehetőségek rendesen.

    A nyereg még a nőknél is probléma lehet. Profikról írta valami cikk, hogy a nunit megműttetik, hogy kisebbek legyenek a kiálló alkatrészek. Persze akinek nagyok. Így nem nyomja a nyereg annyira.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák