Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz HEAHEA #113649 üzenetére

    A kerékpár szerelés, teleszkóp szervizelés is olyan dolog, hogy lehet egyik ember azt mondja rá, nem nagy kunszt, simán megcsinálta, te meg lehet egy zacskóban, szétszedve, esetleg 1-2 alkatrészt tönkretéve viszed be a telódat egy szervizbe. Ha valakinek jó műszaki érzéke van, akár a munkája is műszaki jellegű, akkor fogékonyabbak az ilyen aprólékos, kézügyességet igénylő munkára, míg mások meg kontárkodnak, hiába is próbálnák jól megcsinálni.

    A Lefty viszont egy külön kategória, teljesen más a felépítés, tűgörgős rendszerű. Én még ilyen villát nem szedtem szét, de szervizes ismerőseimtől hallottam hírét. Ha egyszer elcseszed, eltörsz benne valamit, amit nem nehéz, akkor a büdös életbe nem fogod tudni jóra megcsinálni, gyakorlatilag mehet a kukába. Ehhez tényleg érteni kell, ide már kevés a videó meg a szerviz doksi, ehhez kell egy mester, aki megtanít rá, minden túlzás nélkül mondom.

    Egyébként jogos a félelmed, vannak szervizek, ahova beviszel egy telót, és kb semmit nem csinálnak vele, max megkenik a szimmeringet kívülről telózsírral, aztán letörlik, úgy néz ki mintha szervizelve lett volna, egy kicsit szebben is mozog egy rövidebb ideig, aztán annyi.
    Ezért kell megbízható helyre vinni.

    A mali egyáltalán nem nívós, kontár szerelők jellemzik. Nem véletlenül vették el tőlük a Cannondale forgalmazását.

Új hozzászólás Aktív témák