Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Runner_fxr #181367 üzenetére

    “...hétköznapi hobbi bringások elmennek hetente egyszer a hegyekbe, nem fognak tudni élvezetesen 1500-2000m szinteket menni. Lehet már 800m-nél azt mondják, elég, pedig még lenne kedve bringázni, lefelé döngetni az enduro-val, de már nincs kraft, hogy felmenjen még egy hegyre. És itt jön képbe a villanymotor, ami besegít neked annyit, hogy meg tudd tenni azt az 1500-2000m szintet és ne kellje idő előtt abba hagyni a bringázást.”


    Pont ez a része az, ami nekem ellenszenves, és ami miatt ‘lenéző’ vagyok. Mondanám, hogy valójában nem, de az csak önbecsapás lenne, én is emberből vagyok, akad empátiám is, csak nem szeretem használni, szóval kicsit, ja. Valakinek az aláírása, vagy itt, vagy a futós topikban, hogy ‘az edzés a sporttársak hátbatámadása’. Ha nem tudok bringával felmenni a hegyre, akkor nem megyek fel. Ha nem tudok 200 km-t tekerni, akkor tekerek 100-at. Ha nem megy a 40-es átlag, akkor edzek 30-cal. Ha downhillezni akarok, mert engem az szórakoztat, akkor felmegyek autóval, vagy sílifttel.

    Senki nem lesz rosszabb ember attól, hogy egy villanymotor segít neki tekerni, egyszerűen magáról a kerékpározásról vallott felfogása annyira más, hogy soha nem fogok vele ebben egyetérteni.

    Amúgy a legjobb hasonlat talán az, hogy futni is gyorsabban tudnék, ha a futópad nem visszafelé, hanem előre mozogna alattam, ugyanúgy el is fáradnék, még fejlődnék is tőle, és akkor a maraton helyett meglenne a 100 km, vagy ha emelkedőre állítom, akkor az ezer méter emelkedő, de na...

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák