Új hozzászólás Aktív témák

  • .-Cs0SzA-.

    aktív tag

    válasz rdi #5225 üzenetére

    Hát, az a baj, hogy közbe beszart a noti dvd meghajtója (természetesen pont akkor, mikor sikerült beleformáznom valamit a linux particioba (ehhe ehhe :DDD ) és meghalt a rendszer.
    Kölcsönkértem egyet, hogy bepróbálkozzak valami okossággal, 4 féle(calrosca,bearing,byte, origi) xp telepítésével próbálkoztam, a "hardverkiépítési lóf*sz vizsgálata" után fekete képernyő--->halál. EGyszerűen nem tudok wint telepíteni.
    Ezután fedora telepítés, ami 3x beszart egymás után(1x mikor válogattam a csomagokat, aztán vmi timezone rákot nem talált, aztán pont particionálás közben sikerült beszarnia mondom hurrááááá.
    Ezután partition magic ismételten hozzá sem hajlandó nyúlni a témához "hiányzó particiós tábla" , viszont hálistennek a 4. fedora install betalált, és felhúztam a rendszert. Azóta nincs opt. meghajtóm, pl ezért nem tudom belőni a wifi karimat (dlink airplusg DWL-g630, rev E2 , amihez a cd-jén kívül máshol nem sikerült drivert találni) és nem tudom feltenni a ghostfileomat.
    Virtualboxba beizzítottam egy xp-t, lementettem a rendszerfileokat, a következő lépés egy pár gigás ntfs partíció elkészítése lenne, ,rághostolni a wint, feltenni mellé a jó rendszerfileokat, aztán belehekkelni mindezt jól a grubba, és nagyon jó lenne nekem.
    Ehhez kéne vmi, amivel meg tudom csinálni hogy 2. (vagy mien) partíció legyen a dolog.
    Mégegyszer, hogy miért nem jó a ghostom, hátha valaki mond valami okosat:
    C-n voltak a rendszerfileok+cuccok(korábban volt win is, de régen) D-n fasza win, rendszerfileok nélkül. vinyó formázás-->sok küszködés-->leghostolt D meghajtó visszacsinázása-->boot: hiányzó ntldr -->ismét sok küszködés-->C-re új win-t telepít-->rendszerfileok kibugázása-->régijó win C-re ghostolása-->küszködés-->rendszerfileok felmásolása a régi win mellé-->boot: bejö na win töltés, tölt(amennyit a régi rendszer töltött kb) aztán fekete képernyő, kurzor megjelenik(reagál is), halál.

Új hozzászólás Aktív témák