Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoost
tag
Halihó, nagyon sokan kértek tőlem Z-5400 beszámolót, arra kérnélek titeket hogy aki megvette (a beszámolóm után) az is közölje az véleményét a ''tuti'' cuccról.

Köszi,
Dani ! (Ghoost) -
Ghoost
tag
Mailben megbeszéljük (tük)

-
Ghoost
tag
válasz
eszement25
üzenetére
+ Szia, nincs semmi féle ''durrogás, pattogás, búgás'' !! Igen, a ''pixmanián'' rendeltem és 48k+postakoltség+''valami szerzőséd'', így jöttem ki 55k-ra. Valahányszor egyedül vagyok otthon bömbőltetem, azt mondják célszerű olyan zenével tesztelni amit szeretsz és sűrűn hallgatsz. Én nem így tettem és ''jófajta goával'' teszteltem (mondták páran hogy ez a stílus kihasználja minden porcikáját a rendeszernek, nem a kedvenc műfajom), had ne mondjam lett
pár kedvenc számom abból a stílusból mert olyan jók a magasok a mélyek.
FANTASZTIKUS
- A központi egységén van fejhallgató kimenet ami viszont nem a legtutibb, csutkára fel kell tekerjem a hangerőt, hogy halljak valamit. -
Ghoost
tag
Sziasztok, megkérkezett a cucc. Mit is mondjak.... hattttalmas az egész, a hangok hihetetlen szépek, én szeretem egy kicsit több ''méllyel'' hallgatni a számokat és amikor először megszólalt, majdnem elolvadtam. A lényeg nekem nagyon tetszik. Ajánlom a cumót mindenféle zenei stílus kedvelőinek(sok fajta mp3-at kipróbáltam), már csak a DTS Audio cd van hátra de azt is csak holnap. Eddig csak a Gyűrűk Úrával volt alkalmam teszteni a térhatást, ehez csak annyit fűznék hozzá hogy a hugom megkért hogy maradjok ott mellette
.
[Szerkesztve] -
Ghoost
tag
Tegnap rendeltem egy Z-5400-at a pixmaniáról, ha minden igaz péntekre itt is van. Elég jó áron van ott most.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- DJI topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 Ti Lightning Z 11GB Dobozos/Gyűjtői
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- HP Pavilion Aero 13.3" - 16Gb RAM, 512GB SSD 0.99kg WiFi 6E
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FANTASZTIKUS