Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Muhaha, ST reset megoldotta a nyelvét.
-
Skizz
addikt
Srácok mondanátok nekem egy logi support-számot? Nagymellű huszonéves diszpécsercsaj érdekel csak.
-
Skizz
addikt
Hát skacok, ennek annyi. Béke poraira... Héten valamikor megcsörgetem logiékat, hátha tudnak valami okosságot így gari lejárta után.
-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
De bakker, még sohasem olvastam ilyen z-5500 meghibásodásról... háttérvilágítás kikapcsol, ST bedöglik, kontaktos kábel stb, de hogy ne adjon ki hangot 5 kimenetből 3...

-
Skizz
addikt
hali
Olyankor mi van, amikor az erősítő hangfal kimenetei közül csak 2 szól (tehát arra a kettőre ráköthetek bármit, szól, de a többin (pl. center) 0 hang jön ki)? Az a furcsa az egészben, hogy kb. 1 órája kaptam szét a rendszert, hogy levigyem a nappaliba, de csak a mélyt vittem, utána fel is hoztam, raktam össze, és akkor jött elő ez a problema.

-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ménem a reflexek?

-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
-> 
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Iszok egy narancslevet az egészségedre. Vodkával.

-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Az.

-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
ZsÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍír! Akkor csak effektezni kell a ST-n és 5.1 lesz?

Már csak a bútorok kellenek... az meg 1-2 hét...
-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
De ha a tévét felhangosítom, akkor a szar ovál hangszórói elcseszik a hangzást.

3,5jack - RCA minek kell? 3,5-ös jack-jack a tévé fülesére meg a ST füles kimenet alatti bemenetére nem?
Ha RCA-val akarom összekötni, akkor milyen kábel kéne? Mert keresgéltem, de csak több RCA - 1 jack felállásban láttam... jackból meg 3 kéne. -
Skizz
addikt
válasz
Gomi_Wilde
üzenetére
Hátra kötöm analógba? Ezt hogy érted?

Szóval nekem olyan kábel kéne, hogy 2 apa rca a másik végén meg 3 anya jack vagy mi?

-
Skizz
addikt
Ha van egy crt tv-n egy füles kimenet, és azt összekötöm egy 3,5-ös jack-kel a ST-al (a ST füles kimenete alatt lévő bemenettel), akkor menni fog az 5.1? Még két másik RCA csati van rajta (Left és Right side audio ugyebár), más audio csati nincs.

-
Skizz
addikt
Halkan megjegyzem, hogy eladó a logi.

-
Skizz
addikt
ejnye, zenehallgatás közben pattant egy rohadtnagyot a mély, a ST gombján a világítás kikapcsolt aztán rögtön standby módba ment az egész. most fordult elő másodszor. először nem vettem komolyan, azt hittem, hogy áramkimaradás, de nem. túlfeszvédős konyektoron van.
-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
hiba
nagyobb szobában iszonyat durva amikor korrektül meghajtod. kisebb szobában annyira nem nagy élmény. -
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
enyém is. iszonyatosan hajtom mostanság, minden nap "75%" körül megy pár órát, de simán bírja.

-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
rég jártál erre

-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
Én sem panaszkodhatok, 45k volt az egész, szóval egy bejáratott rendszer és semmi rendellenesség.
Bedobok majd egy normális biztit neki, meg túlfeszvédős konyektorra van dugva azt annyi, semmi gondom nincs vele. Filmre, játékra 10-ből 10, zenére meg attol függ mi kell. Klasszikus, rock, metálra nemjó (bár a .flac és DVD-A éppenséggel jólmegy rajt'), trance/vocal trance valami hihetetlen jó, jobb mint (volt) barátom bowers sztereóján. 
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szálljunk már le a hibásról, megtörtént, eltemettük, megkönnyeztük, de ha benézel egy VGA topikba ott sem arról írnak minden 2. hsz-ban, hogy mennyire szar a hibás 4850, mert csúnya a képe.

-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Honnan tudod, hogy neki mi számít ütős hangzásnak/basszusnak????
Ezzel az erővel bemegyek egy hifi topikba, aztán egy "megvagyokelégedveveleaszomszédomátkopogotthogyhalkiccsamle" hsz-ra azt írom, hogy a Z-5500 is ezt tudja. -
Skizz
addikt
olyankor kit kell megölni, amikor "kerepel" mint az állat? ahogy csavarom a hangerőt, egyre hangosabban. ma hallok ilyet először. hangkaritól független, az biztos...
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
profikkal is megesik

-
Skizz
addikt
válasz
<.RicHarD.>
üzenetére
A d-sub az ST meg a mély között? Az 2,1m ha jól tudom.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Játékosnak már JBL cucca van.

-
Skizz
addikt
válasz
<.RicHarD.>
üzenetére
Első hsz:
A front- és centersugárzók kábele 15’ (15 láb, kb. 4.5 méter) hosszú, a hátsó hangszóróké 25’ (~7.5 m). -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
JBL szatellitekről kapok képet?

-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ha egyik játék nagyot szól, a másik meg nem, akkor a másik lesz a bűnös, nem a hangcucc.
Godfather II-őt ajánlom mindenki figyelmébe - legalább egy teszt erejéig -, mert valami hihetetlen nagyot szól, Xonarral legalábbis. 
-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Az há'. Bár nekem cod-ok alatt sose volt rendes mély, mindjárt "megrendelem" a 4-et aztán meglesem Xonarral.

-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Játékokra mindenképp analóg szükséges, egy jó hangkari (nálad xtremegamer) DAC-ja sokkal többet tud mint a logié. Nagyon fog dübörögni, hidd el. Én mostanság a Godfather II-vel játszok sokat, és valami iszonyat durva hangja van. A lövések akkorát dörrennek a mélynyomón hogy kiviszi az ablakot.
Térhatás is frankó, tiszták is a hangok, szóval nagyon jó.
Digitális általában akkor kell, ha valami Dolby/DTS anyagot akarsz lejátszani (film, zene), mert olyankor a logi dekódere dekódolj az anyagot. Játékra nem az igazi a digitális összeköttetés. Persze a konzol más téma, a koznolosok rá vannak kényszerülve.Balika: Attól még a sört felbontom.

-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nehogymár optikain keresztül játssz!

-
Skizz
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
üdv köztünk idegen
Milyen cucc volt előtte? Hogy tetszik? -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Kissé kevés a magas az egyutasokkal. Megnézem mit tud két ilyen dómmal. Ha nem jó, max. eladom. Egy próbát mindenképp megér.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
-
Skizz
addikt
Nemsoká' kap a két Front egy-egy csipogót (3,5k körül egy pár), majd beszámolok róla hogy volt értelme avagy sem.
-
Skizz
addikt
válasz
peter587
üzenetére
Szar a gyári bizti, gondolom el is szállt. 100 forintból vehetsz kb. 2-3db 3A-es üvegbiztit. Simán kicsavarod egy laposfejű csavarnyúzóval a bekapcs. gomb környékén lévő gyárit, majd ugyanígy berakod az újat és elvileg jó lesz, legalábbis az ilyen tüneteket produkáló z-5500-nál ez megoldást jelentett 98%-ban.
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Nekem meg egy 290 forintos Auchanos fejes, mikrofonnal. És 2 éve működik

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Helyeshelyes
Én egy HD555-ösön gombóckodok régóta... bár most az X-Fi az örök vadászmezőkön vadászgat, szóval először hangkártya is kell. De arra gondoltam, hogyha eladom a logit, akkor valami durvább füles is összejönne 24/7-re... vagy ezért itt lincs jár? 
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Olyan szép vagyok gondoltam muszáj megmutatni a külvilágnak is.

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Tökéletes lesz

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Szép. Csinálsz esetleg egy nagyobb képet az egyik szatellitről porvédő nélkül?

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Még 150 nap és láthatod

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
azafej.... 
-
Skizz
addikt
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Sarokban mindig összegyűlik a mély, szoba közepén sosem lesz olyan erős.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Megelégszem egyelőre a CX500-zal is.
Aztán még bármi történhet. -
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
A jó alkesz nem alvással irtja a másnaposságot, hanem sörrel.

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
"Annyit ivott hogy azt hitte vendégségbe van"

-
Skizz
addikt
válasz
üzenetére
Ezek a titkos receptek vajon miért titkosak?
Nálam nagyobb bulikban a whiskey-red bull és a vodkanarancs a leggyakrabban és legnagyobb mennyiségben fogyasztott páros.
Nagyobb trance partykon kell kissé beb@szni, és akkor már magától jön minden, nem vagy tisztában vele h mit csinálsz, az az igazi. 
Vodkával lefőzött kávé...
Szerintem unokatesómmal spanoltatok.

-
Skizz
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Mértékkel és tartózkodással. Mértékünk a vödör és az asztal alatt tartózkodunk.

-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Húzóra 2dl vodka az igazi. Aztán leönti némi szénsavval.
Najó ezt ne próbáljátok ki. -
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Az nembaj. AMD ftw.

-
Skizz
addikt
Nyugimááá!
Miezitt he? Mindenki pacsizzon egyet aztán igyon meg egy sört. 100k körüli sztereó rendszereket zenében nem múlja felül a Z(é), ez alap dolog, de meg kéne érteni, hogy egyrészt nem arra tervezték, másrészt mozinál/játéknál hihetetlen élményt nyújt, harmadrészt pedig nem olyan helyigényes, mint egy álló pár, de jóval ütősebb hangzást biztosít egy polc párnál. Aki csak a közép és magas tartomány részletességére, tisztaságára alapoz, azt tudom sajnálni. Igen, manapság már divattá vált ez a mélynyomósdi, de ha elfelejtjük azt a pár hülyegyereket, aki fél méteres SAL hangszórókkal kopogtatja a 20 éves ladájának a tetejét, akkor rájövünk, hogy mennyire fontos a szép és erős basszus egy 5.1-nél, egy jó kis filmnél vagy játéknál.
Amire ezt a cuccot tervezték, arra tökéletes, ennyi.Digitalis, te még kellettél ide, mint egy falat kenyér. Nemrég, amikor Z-5500 tulajként meg mertünk szólalni az s750 topikban, rögtön ment a hiszti, hogy ne flémeljünk, függetlenül attól hogy legtöbbünk mondanivalója nem egyszerű fikázás volt. Te feltétlenül okosabbnak érzed magad tőlünk, hát légy is okosabb, és ne próbálj abba a hibába esni amibe mi estünk páran, nemrég. Ne itt bontakoztasd ki tiszteletreméltó és tekintélyt parancsoló offolási tehetségedet.
-
Skizz
addikt
Hűténylegnahát!
1.
Amiért nekem speciel nem lenne jó a sztereó: a méret. Polcsugárzóban lévő mély nekem nem elég, bár el tudnám helyezni szépen és szép magasa van (ribbon) - egy rubiconról beszélek, de a neve most nem jut eszembe. Az álló az szép és jó, nekem is fáj rá a fogam, de nem férne el a szobámban nappaliba meg nem költök rá százezreket, ha havi 3-4 alkalommal nézek meg egy filmet.2.
A z-5500 és a többi pc-s hangcucc 95%-át nem zenére, hanem játékra és filmre találták ki. Ezen a két ponton pedig megállja a helyét, akár hiszitek, kedves hifis barátaim, akár nem. -
-
Skizz
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Nekem is van itthon Sonym, köbö 3-4 éves lehet. A hangfalak külön erősítőn viszonylag szépen szólnak, de a hifire kötve elég gyengék a mélyek és nem a legszebb a magas. 3 utas ez is. Anno 60k körül volt az ára. Lassan meglesz a h/k erősítőm aztán azzal fogom próbálgatni, amíg nem lesz meg a magnat.
-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Elég érdekes, mert hallgattam már pár dts anyagot, és azok nagyon szépen szóltak. De ebben a bizonyos pakkban az összes dts (eredeti és felkevert) anyag gyengén szól.... Pölö az Eagles DVD-A amit hallgattam múltkor az kifejezetten tetszett. Pedig nem is ilyen stílusú zenéket hallgatok, de nagyon szép magas hangokat lökött a rendszer. Aztán ott volt a Metallica (bár azt talán Dolby), az szintén gyönyörűen szólt.
Esetleg tudsz linkelni egy "teljes tartomány tesztet"? Youtubeosok szarok egytől egyig és egyelőre nem tudtam megnézni, mennyi a felső határ...
-
Skizz
addikt
Érdekes ez a DTS pakk. Az eredeti és a felkevert zenékből is hiányzik a basszus. Gyakorlatilag megszűnt a mély tartomány. Helyette van kissé halk magas és túl hangos közép. Ez így elég gáz... Olyan érzés, mintha a 7 éves, 5k forintos btech 5.1-en hallgatnék gagyi mp3-makat.
-
Skizz
addikt
Ilyen esetekben felhasználócserét szoktam ajánlani. Na ne vedd magadra, de nálam az integráltak között viszonylag erős pozíciót betöltő alc889 brutálisan eltolja a hangképet, -gyenge mély+túlerős közép+halk magas tartomány-, és ahogy a gémert üzembe helyezem, leesik az állam jobbféle hanganyagok hallgatásánál. Kend vagy a botfülűek táborát erősíti, vagy nem tudom mi a helyzet.
-
Skizz
addikt
válasz
Orient84
üzenetére
Asztalira nem, de épp most néztem végig egy DVD-t optikán (köbö ugyanaz a szint), és csak kapkodtam a fejem. Beültem kb. 5 méterre a szubtól a kanapéra, és 4 kockán volt a szub, de néha úgy éreztem hogy remeg alattam a kanapé meg az egész ház, olyan hangeffektek voltak a film alatt. DTS meg dolby nélkül... szóval nagyon nagyot üt. A hangerő olyan 8-9 kockán volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Dell notebook topic
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

imádkozz.

Ezzel az erővel bemegyek egy hifi topikba, aztán egy "megvagyokelégedveveleaszomszédomátkopogotthogyhalkiccsamle" hsz-ra azt írom, hogy a Z-5500 is ezt tudja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én egy HD555-ösön gombóckodok régóta... bár most az X-Fi az örök vadászmezőkön vadászgat, szóval először hangkártya is kell. De arra gondoltam, hogyha eladom a logit, akkor valami durvább füles is összejönne 24/7-re... vagy ezért itt lincs jár?

Miezitt he? Mindenki pacsizzon egyet aztán igyon meg egy sört. 100k körüli sztereó rendszereket zenében nem múlja felül a Z(é), ez alap dolog, de meg kéne érteni, hogy egyrészt nem arra tervezték, másrészt mozinál/játéknál hihetetlen élményt nyújt, harmadrészt pedig nem olyan helyigényes, mint egy álló pár, de jóval ütősebb hangzást biztosít egy polc párnál. Aki csak a közép és magas tartomány részletességére, tisztaságára alapoz, azt tudom sajnálni. Igen, manapság már divattá vált ez a mélynyomósdi, de ha elfelejtjük azt a pár hülyegyereket, aki fél méteres SAL hangszórókkal kopogtatja a 20 éves ladájának a tetejét, akkor rájövünk, hogy mennyire fontos a szép és erős basszus egy 5.1-nél, egy jó kis filmnél vagy játéknál.