Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ahogy nézem egy gyártó sem erőlteti magát.Genius-nál pl. a mai napig nincs optika kimenet,ha valaki ki is jön valami 5.1 szettel az teljesítményben nagyon gyengusz.
-
szaszapi
őstag
Kíváncsi leszek lesz-e méltó utódja valaha még ennek a szettnek.A Z-906-at én nem tekintem annak.
-
szaszapi
őstag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Nem kellett forrasztani semmit.Erről van szó:
Optikán nem javul semmit.Az OPA a frontokra van hatással.Ez analógon érvényesül.Régen én is optikán használtam a cuccot,mert verte az optikai az alaplapi integrált szart.Evvel a fejlesztéssel megfordult a helyzet.Asus hangkártyáknál is van amibe lehet cserélni az OPA-t.Azt hiszem a DS-ben lehet,de nem vagyok otthon az Asus hangkártyák körében.
-
szaszapi
őstag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Minden más gyári igen.Hangzásban javult a helyzet.A beépített DAC-ra optikán köröket ver.Annyit már nem ér az egész hogy az egész belsejét, kondikat stb. kicseréljem.Tudom hogy volt itt róla szó,illetve ebay-en is lehet vásárolni feltuningolt változatokat,de nekem így bőven jó hogy hallható különbség van az optika meg az analóg között OPA2604 müveleti erősítővel.
-
szaszapi
őstag
Gigabyte G1 sniper alaplapom van.Az alaplapi hangkari + 2604-es OPA jelentősen megváltoztatta a a rendszer hangzását.Tetszik nagyon!

-
szaszapi
őstag
6,5 éves a cucc,nem kapcsol be,biztosíték csere se oldotta meg a gondot,nagy a baj?Valakinek volt már ilyen?
Nem igazán követtem már itt a topicot mert nekem teljesen hibamentes volt ezidáig. -
szaszapi
őstag
válasz
Ursache
üzenetére
Nem használsz véletlenül ac3 filter-t?Egy időben nekem megkeverte a dolgokat, a stereó hangra is dd-t írt mire rájöttem hogy a beállításokban be volt kapcsolva az ac3 kódoló használata és a stereót is felkeverte dd-be, és a touch jelezte,de tudtam hogy amit nézek sorozatot csak stereó hangsáv volt rajt,ezért furcsáltam.Mindez mpc-hc mellett külső szűrő ,ac3 filterrel használva.
-
szaszapi
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
Elvileg egyforma az összes hangfal teljesítményre.Nem állítottad el a hangerőszabályozást?Lehet külön erősíteni a sourrond,center és sub-ot a távirányítón.
-
szaszapi
őstag
válasz
cickanyalien
üzenetére
kikapcsolni nem lehet sajna,de lilára még át lehet rakni ha az jobban bejön.
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mennyire lehet megölni egy 5.1es- házimozierősítővel a logikat?Mire kell ügyelni?
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
milyen Onkyo erősítőd van?Mert Onkyo-t nézegetek én is.
-
szaszapi
őstag
Használja valaki külön erősítővel a logi hangfalakat?Mintha régen valaki írta volna,de gondolom nem éri meg szétbaszni a logi hangfalakat.
-
szaszapi
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ki kell fogni egy jót.Enyém is pid 646,nem mai darab,minden tökéletesen műxik rajt,egyszer kellett biztit cserélenm de mert mindíg túlfesz volt abban a szobában.Kijelzőm évek óta pislog de még mindíg nem ment el rajt a világítás.
-
-
szaszapi
őstag
pár napja néztem akkor még nem volt fenn az új csoda.Évek óta várom már z-5500 utódját.Hát nekem nagy csalódás mert arra számítottam hogy kerül rá majd hdmi kimenet és esetleg a hd hangsávokkal is megbírkózhatott volna,úgyhogy én biztos nem cserélek.
-
szaszapi
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
értem mit mondasz.Sok sikert az új rendszerhez és ha megvetted oszd meg velünk mit tud a logihoz képest.
-
szaszapi
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
ez szép és jó de akkor én még rádobnék kicsit. Ha a cél a FULL HD tv-én bluray filmeket játszani akkor már tudja az a francos erősítő a hd hangsávokat is.De ezt csak lehet én gondolom így.Igazából tudásra nem jobb mint a logi, hangzásban meg valamennyi változás biztos van a cucc javára,de te tudod...
-
szaszapi
őstag
válasz
üzenetére
A B szériás samsungok usbről való lejátszásnál kiküldik a Dolby Digital-t PC összeköttetéssel felejtős. Dts-t elvileg az új samygo hackkel már tudják(én nem tudtam felrakni nem vágom sajna a linuxot)
A C szériás samsungok meg dts 2.0-át tudnak alapból.Többi tv márkát meg nem iskerem mert Samsung párti vagyok

-
szaszapi
őstag
hi!
megnézné nekem ezt valaki?
töltsétek le az 5.1es verziót
http://www.sintel.org/
A baj hogy mpchc beépített szűrő használatával nem megy 5,1-ben a film csak sztereóban szólal meg.Ha viszont külső szűrőként beállítom az ac3 filtert akkor dolbyban szól de viszont akkor a sima sztreó sorozataimra is dolby digitalt jelez.Valami nem stimmel tuti valami beállítás,aki tudja a megoldást,ossza meg legyen szíves
üdv
-
szaszapi
őstag
öhöhöhöhöh.Haver most rendelte be polk-ból az RTiA3 meg cs10-et. Rákötöttem a logira.Ehhhhhhhhhhhhhh.Nagyon nem mertem tekerni a hangerőt,de ugye itt azért igényelné mert ezeket ki is kéne hajtani,szal 2 front meg centerként bekötöttem őket és fél óra után már sokkal jobban szóltak, kezdett bejáródni a cucc.Viszont azt kell mondjam,a logi mélynyomója azért megállja a helyét ezt az egyet eltalálták a szettben..A polk nagyon durván szól, netdepónál volt lehetőségünk meghallgatni.
-
szaszapi
őstag
club3d agrippával használja valaki még?Régen a neopc.hu-n lehetett kapni de már nem él a weboldal,tudja valaki mi történt velük illetve valaki nem vállna meg a club3d agrippa karijától?
-
szaszapi
őstag
analógon hogy lesz dts integrált hangkártyával?Én mindíg csak optikain használtam
-
szaszapi
őstag
Hella!Volt valaki Hifishow-n a Hiltonba rajtam kívül?
-
szaszapi
őstag
Volt tegnp ez a vacsoracsata vagy melyiik az.rtl klubbon.az a Nagy Sanyi gyerek főzőtt.Nem mutatták teljesen a kérót de kiszúrtamnála a logi z-5500-at.A hátsó szatelitet lehetett látni nál a falon rögztve

-
szaszapi
őstag
win 7 rc 64 es rendszert használok már több mint egy hónapja.Tegnap óta akadnak a hangok.legyen az zene film és pattog is a hangfal.Nem gondolom hogy a logi beszart de ti nem tapasztaltatok már ilyet?Valami progival összeakadhat valami szerintem.Alaplapi hangkarit használok.
-
szaszapi
őstag
Ne tekerd fel a hangerőt,egyszerü.

na jó viccet félretéve én ezt nem egészen értem most.ha emeled a hangerőt akkor berezonál a mélyed?
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
És hogy szól ez a párosítás te szerinted?Logihoz képest?Mondjuk te jó logit halani meg nem hallottál igaz,a tiédnek gyenge a mélye.
-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
rgyébként ezeket az audio cdéket mindenki tök frankün le tudja játszani?Nem akarom elhinni.A wav-okkal nekem gondom van.Ha átnevezem dts-re őket akkor szólnak.De nem foobarban.Bs player lejátsza.Meg windows media player is.Többi lejátszó nem.Nálatok?Mondjuk nálam fennt van az ac3 filter .Foobarban mindenkinek szól?
-
szaszapi
őstag
Ez a dts audio dolog egyébként egy nagy szopacs.Régen én is szarakodtam a foobar-ral és azt hiszem a waw kiterkesztésekkel volt gondom nekem is.De ha jól emléxem ha átneveztem dts-re akkor már szóltak.Egyébként bzoley engem is érdekelne ez a dts decoder plugin,látom tied 2.0.Honnan szedted?Én csak 1.7-est látok.
-
szaszapi
őstag
Nekem áprilisban lesz 2 éves a szett és akkor volt 78ezer.Most meg nemhogy olcsóbb de drágább.Köszönhető a gazasági válságnak.Én is láttam 107 e-ért is.

-
szaszapi
őstag
Mostanság nem szerencsés venni a hangszettet,eléggé felment az ára,mondjuk nem csak neki hanem úgy általában mindennek.
-
szaszapi
őstag
Most már tényleg össze kéne hozni egy találkát,nem hiszem el hogy ennyi hibás darab lenne.Külföldi oldalakon miért nem sírnak ennyit?Én pl: a környezetemben lévő embereknek akiknek ilyen szettje van egyiknek sem hibás,kinek újabb,kinek régi.Veszprémhez közeli emberkénél akinek van Z-5500-asa kinél lehetne meghallgatni?
-
szaszapi
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Inkább visszarakom az xp-ét komolyan.Siralmas ez a vista.Mondjuk minden progi műxik meg stabilnak tűnik egyenlőre de a lényeg nem műxik.Inkább Xp-ét használok csak tudjam rendesen használni a logit

-
szaszapi
őstag
Hello!
Erre van ötletetek?
Eddig xp volt fennt nálam de most 32 bites vistát raktam fel.Még nem jött meg a xonarom igy alaplapi hangkari van Realtek Audio HD Manager.Az ST-re be van kötve analóg optikai és koax.A probléma hogy nem tudok köztük váltani.Ha analógon beizzítom a zenét akkor optika és koax süket.Ha pedig optikain állok vagy koaxon és úgy indítom a zenét akkor ha analógra kapcsolok akkor az süket.Más is használja ezt a trágya integrált fost?
Az alaplapom egy GA M56S-S3
-
szaszapi
őstag
Én is mikor megvettem a szettet nagyon akartam én is azt az állványt.A logitech ügyfélszolgálatát felhívtam és természetesen nem segítettek mivel logi nem forgalmaz hangfalállványt ezért bevételi forrása ebből nincs,így nem voltak hajlandóak elárulni hogy a reklámban milyen hangfal is szerepelt.Aztán még több irányból próbálkoztam kideríteni de sajnos sehol nem mondták meg még ha tudták is.Én lemondtam róla aztán,azóta se vettem,de nekem most már nagyon érik.Én nem furkálom fel falra,így is albiról albira mászkálok.
-
szaszapi
őstag
Ezt már régebben én is kérdeztem de nem kaptam választ, hagyományos tv-vel hogy hozom össze a logit?
-
szaszapi
őstag
Valaki közületek jön novemberbe a házimozihifishowra?
-
szaszapi
őstag
Régebben írtátok páran hogy ki milyen hangszórókábelt vett a szetthez mert nem értek el a gyári vezetékek a megfelelő helyre.Most nagyobb szobába lesz a cucc és a gyári vezetékek már nem érnek el hátra sajna.Kácsánál nézegettem de segítsetek milyet vegyek mit érdemes ?Egy drágábbal hangzásban hallanék változást,jobbnak tisztábbnak hallanám a hangot?Vagy ennyire nem jön át?
Segítsetek ebben,THX
-
szaszapi
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Ez tuti hogy biztosíték lesz,előfordul.Nagyon nagy szerepe van az elektromos hálózat kiépítésének.Régebben írtam hogy másik lakhelyemen naponta kellett cserélnem,túlfeszültség volt abban akonektorban.Akkor még nem volt túlfeszvédőm.Ahol most vagyok itt príma minden,biztosítékot se kellett azóta cserélnem.
-
szaszapi
őstag
Tudom mit jelent ía wmp,én csak leírtaam én mit használok.

Egyébként itt van egy teszt ahol 7 lejátszót teszteltek,olvassátok el
http://tech.transindex.ro/?cikk=6786
amúgy rakjátok fel az aimp-ot és hallgassatok meg egy számot aimpben és amit használtok ti otthon.Szerintem foobar-t is simán veri.Aimp jól áttekinthető jó kis progi

-
szaszapi
őstag
Nekem is küld el plíííz!
THX -
szaszapi
őstag
válasz
üzenetére
Őszintén szólva én pl most tervezek egy xonar d2x-et,de a z-2300hoz szerintem túlzás.Nem kell.Ha meg egyszer beújítanál egy új hangrendszert addig meg kijön még 100 új fasza hagkártya.Szerintem elég lenne egy audigy 2es simán vagy nekem jelenleg egy soundblaster usbés 24bit externalom van,de ez meg az én rendszeremhez nem elég.Szal ne gondolkozz nagyba csak ha z-5500-at veszel

-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
Na most addig szórakáztam mígy foobarral összejött nekem is a dts kiterjesztésű zenefájlokat hangra bírni,és ki is jelzi szépen az ST.Viszont wav-nál nálam is csak sistergés van.Nem hiszem el hogy ennyit kell pöcsölni evvel a szarral.
-
-
szaszapi
őstag
Nem nagyon vágom,de akkor most már érdekelne ki milyen kodeket ac3 filter hogy van beállítva stb,thx
-
szaszapi
őstag
Ahogy fórumokon olvastam a foobar se jön be mindenkinél mint ahogy nálam se.A te általad írt módszerrel wav ugyanugy sistereg ha átnevezem dts-re akkor lejátsza de az ST nem jelzi ki a dts-t.Ha dts file-t nyitok meg akkor ugyanez.Lejátsza de nem dts-t ír ki.Nem igaz hogy nincs valami lejáűtszó ami gond nélkül vinné.Én ezt nem értem.Valaki ötlet?
Játékos neked lejátsza?
-
szaszapi
őstag
engem az érdekelne hogy amit pl Játékos linkelgetett pü-ben, dts wav-okat hogy bírom életre kelteni hogy ne csak nagy sistergést halljak?
-
szaszapi
őstag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
Milyen koax kábel meg átalakító?Mihez kell az átalakító?
Szerintem a koax kábel nemegyenlő a koaxiális kábellel.
A logihoz koaxiális kábel kell. -
szaszapi
őstag
Ezek szerint mindenki ötletesen oldja meg a hangfalak felszerelését,és senki nem áldoz állványokra.Lehet nekem is ilyesmit kellene kiprószálnom.

-
szaszapi
őstag
Igazándiból szerintem erre neked senkio nem fog választ adni.Tudtommal a Genius SW-HF 5.1 6000 nemrég van forgalomban itthon,nemhiszem hogy ennyi idő alatt bárki is tesztelte volna a két rendszert.Mert egyikről a másikra 1000 % hogy nem váltott ssenki.

A genius-on annyit javítottak hogy kicsit jobb külső,új távirányító meg lcd kijelző.Ennyi.teljesítményben sehol sincs a logihoz.A logi mellett több dolog szól
Beépített dekóder,formás külső,optikai kimenet,koaxiális stb.Egyértelmű hogy jobb a Z-5500.
Az a kérdés mit bír a pénztárcád.A Logi dupla annyi vagy inkább tripla. -
szaszapi
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Én hallottam a régi Geniust,havernak én üzemeltem be.Akkor nekem még nem volt meg a logi.Nagyon istenítettem mert azért a pénzért abban a kategóriában nagyon jól szolt a genius.De aztán mikor meglett a logi,rájöttem hogy igencsak ég és föld a kettő.De egyébkéntsok embernek ajánlottam én is a geniust azoknak akiknek logira nem futotta.De ha most választani akarsz a kettő között,akkor alap hogy logi.
-
szaszapi
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
1szer már leírtam hogy nálam is voltak az előző lakhelyemen problémák.Ugyanis naponta cseréltem a biztosítékot.Kimérettettem a konektort,és elég durván túlfesz volt abban a konektorban.Igaz nem használtam túlfeszvédőt mert nem volt meg most sincs.Most másik lakhelyemen príma minden,biztosítékot nem cseréltem.
Ja és pattogás sincs.A másik helyen ha ment a mosógép akkor elég sűrűn pukkant egyet a szett.
A lényeg hogy nagyban befolyásolja a szettet, hogy hogy van a házban kiépítve az elektromos rendszer.Más:
Még mindíg érdekelne aki nem csvarozta fel a szettjét falra hanem állványon tartja.Márka,típus,képek róla, minden mennyiségben érdekelne. THX. -
szaszapi
őstag
El van hát.Most nekem is ki kell bírni mert az a fos usb-és creative 24 bit external nálam felmondta a szolgálatot.Most az alaplapit vagyok kénytelen használni,de analógon valami förtelmes, torz ,szar az egész,De zenehallgatásra ugyis optikán stereo 2X-esbe hallgatom,filmeknél meg dolby digital dts-t a beépített dekóderrel élvezem,Így tudod te is hallgatni és nem kell az alaplapit,bár neked meg van egy 5.1live!-od

-
szaszapi
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
na igen,de ebben most mi a jó?Ennyi erővel elég ha leszeded dts hangsávval a filmet.
-
szaszapi
őstag
Helló!nem teljesen ide tartozik a kérdés csak annyi hogy nekem is ez a hangfalam van ami szuperül működik.
filmeket tökéletesen le tudom játszani,viszont videóportálokon felgyorsítva játsza le az összes videót és a hangot is.Ez mitől lehet.Kodektől nem hiszem,leszdtem a kodekpakkot és úgy is csinálja.Mi lehet???????????????????
Egyébként k-lite kodeket használok meg bs playert.
A hangkari most egy usb-és creative 24bit external.találkozott már valaki ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Jogász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha nincs kimenet akkor bemenet sincs rajt