Új hozzászólás Aktív témák
-
Diplomata
aktív tag
-
Diplomata
aktív tag
Na ez az hogy nem tudod.
Itt nem beszélünk nagy idő eltérésről,csak nagyon piciről.Azt gondolom te is tanultad hogy a hangnak is van terjedési sebessége.Namost ha valami messzebb van tőled,akkor azt nyilván késöbb fogod meghallani.Ezért kell beállítani a surround hangfalak késleltetését úgy hogy ideális legyen.Nyilván a hangszórók hangerejével is érdemes babrálni. -
Diplomata
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerinted a Z4 úgy szól mint a többi 10cm-es mélyel szerelt rendszer?
-
Diplomata
aktív tag
válasz
South Velen
üzenetére
Ha csak egy sima 10cm-es mélysugárzó lenne benne,tényleg szűkös lenne a mélytartománya és csak erölködne,de a passzív 20-as membrán miatt lemegy jóval mélyebbre,nekem is volt annó egy philips woox technológiás aktív sub-om,és meglepően jól szólt.
-
Diplomata
aktív tag
-
Diplomata
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Tudod te mekkora átmérőjű a z4 mélysugárzója?

-
Diplomata
aktív tag
válasz
vargapdavid
üzenetére
Egy jótanács,ha teheted helyezd a center-t és a frontokat egymagasságba,ez általában fülmagasságban a célszerű,látom hogy a centered egy "dobozszerűségben" van elhelyezve,nekem is így van sajnos,de ma kipróbáltam hogy mögötte jól kitömtem a polcot szövet anyaggal,és sokkal kellemesebb lett a hangja,nem olyan doboz szerű,bár nekem nagyobb a hangszóró jóval.A legtöbb emberkének egyébként a tv felett kicsivel volt a legideálisabb a center hangja.

-
Diplomata
aktív tag

-
Diplomata
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
tedd ezt

-
Diplomata
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ne légy rám morcos én csak segíteni akarok.
Nem tudom mennyiért vetted azt az optikai kábelt,de számolj utána hogy mi éri meg jobban,esetleg nézz körül hátha van olcsóbb hangkártya ami digitálisan tudja 5.1-ben a játékokat. -
Diplomata
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem ha veszel egy ilyen komoly hangkarit akkor maradj az analóg-nál,mert így van értelme kiadni ennyi pénzt rá.Optikai kábelnél nem fog beleszolni a minőségbe az asus,max ki tudja adni 5.1-be a játékot is.Vegyél mellé minőségi összekötő kábelt.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Játékokat nem tud kiküldeni a gép 5.1-ben digitális kábelen,csak sztereóban.Azért nem váltott át 5.1-re a logi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Revolut
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt nem beszélünk nagy idő eltérésről,csak nagyon piciről.Azt gondolom te is tanultad hogy a hangnak is van terjedési sebessége.Namost ha valami messzebb van tőled,akkor azt nyilván késöbb fogod meghallani.Ezért kell beállítani a surround hangfalak késleltetését úgy hogy ideális legyen.Nyilván a hangszórók hangerejével is érdemes babrálni.