Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Satyricon
üzenetére
Nem kellett egyiket sem megbontani. Hátuljara egy nagy méretű 12v ventilátor van felcsavarozva, a venti adapterrel működik.
Alirol vettem csavaros dugaljt amit a ventilátorra szereltem, össze dugtam a adapterrel és idestova már 3 éve működik. Amikor a ládát kapcsolom a ventilátor indul. A podnal 2 oldalú ragasztóval van felrakva, és USB-s, ami gépre kötve mikor a gép bekapcsol, ventilátor indul. -
Tiger.
nagyúr
válasz
lesko.egon
üzenetére
Ártani nem fogsz vele.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
lesko.egon
üzenetére
Nekem van ventilátor a mélyladan, és a podon.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
szika87
üzenetére
Ezt cáfolom, nekem mind a 2 rendszer van, és lehet, hogy csak azért de a minap csak egy mp3-lejátszó volt a gigan és brutális volt igaz elég nagy szobában, kis szobában nem remekelt. Azt ne felejtsd el hogy egy 3 tekercses 210w mély van benne, Bash rendszerű pioner erősítő, ha jól tudom a z5500-ba 188w van.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
neckband666
üzenetére
Podon egy USB-s alliexpressrol rendeltem.
A ladan valamivel nagyobb, mint a táp ventilátor, adapterol megy. -
Tiger.
nagyúr
Kinek melyik szatelit hangja tetszik?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
neckband666
üzenetére
Én megoldottam a pod hűtés, vettem egy USB-s ventilátort, amikor a gépet bekapcsolom, elindul az is. Gyakorlatilag hideg működés közben is, melyladan is van egy, az nem USB-s.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Gyakorlatilag nekem sem az eredeti van rajta, hanem egy cambridge 2 utas hangfalak, és mikor filmezek, főleg dts-ben álom ahogy szól. Viszont 1 problémád lesz a jbl-el, hogy a szatelitek 4ohmosak, a logi meg 8ohm,
-
Tiger.
nagyúr
válasz
neckband666
üzenetére
Sztem meg kell ,hogy egyezzen.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
neckband666
üzenetére
Van egy emberke aki ezzel foglalkozik, de ritka nagy paraszt, hiába írsz neki, reakció az semmi, pedig látszik mikor volt fent.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Ebben van rendesen közép hang. Optikán még sok is. Bár az eq-val tudom szabályozni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
kaboska
üzenetére
Én is optikával használom.
Amúgy magyar dts film nincs is, csak feliratos?Elméletileg a Creative hangszoroi szebben szólnak.
1, mert Cambridge hangszórók vannak benne.
2, mert 2 utas hangvaltoval.
A mélye is jobb lenne, ha nagyobb helye lenne a melynek.Logitech kapott hátra egy ventilátort., hutessel nem lesz gond.
A consol is fog kapni.
Az normális, amikor bekapcsolom picike bugasa van, alig lehet hallani. -
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem tudom milyen a gyári, nem is érdekelt. Ezt úgy vettem, hogy csak mély láda, és a vezérlő.
Tegnap dts-es filmet néztem, olyat szóltak, hogy eldobtam az agyam. -
Tiger.
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Én nekem ilyenek vannak rajta.
-
Tiger.
nagyúr
Na itt a cucc, jól szólnak, de a mély nem sokkal jobb az s750-nél, szóval igazándiból azért jobb itt az őszhatás, mert optikárol megy, olyan élet van a kis hangfalakban, hogy nem győzök észhez térni.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Van ennek a rendszernek valami típus baja?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, van itt olyan aki szegedi, es van ilyen cucca?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- 6.Gen i7-es Gamer! Core i7 6700 / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Super! 6GB OC / SSD+HDD /600W/FULLRGB
- 9.Gen i7-es Gamer! Core i7 9700K / 16GB DDR4 /Nvidia RTX 2060 Super! 8GB OC /500GB SSD+HDD/600W/RGB
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest