Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé777
tag
Sziasztok! (remélem jár még erre valaki)

Tegnap hirtelen elnémult a rendszer és erős égett szagot árasztott magából. Gondoltam megnézem a biztosítékot hátha annyi baja van. Az szép kormos is volt belülről. Vettem ma másikat, beleraktam, egyből elfüstölt az is. Valaki járt már így? Miért csinálhatja ezt?
Köszi!

-
Zé777
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert valami nem okés a rendszerrel.
Minden úgy kezdődött, hogy kb fél éve egy napig elkezdte azt csinálni, hogy 5-10 másodpercig van hang, aztán egy másodpercre elmegy. Mintha a némító gombot nyomkodnám. Egy napig csinálta, másnapra elmúlt és ezzel annyiban is hagytam.Most hónapokkal később megint előjött, de már használhatatlan szinten. Már van, hogy percekre elmegy a hang és pár másodpercre jön csak vissza. A POD-on semmi változás nincs közben, tehát nem írja ki, hogy nem kapna jelet vagy ilyesmi.
Már három napja ilyen, gondoltam várok hátha elmúlik megint, de nem.
Szóval hol másodpercenként van hang aztán nincs, vagy pedig teljesen elnémul percekre is, aztán visszajön a hang megint szaggatva. Néha előfordul, hogy 1 óráig is működik.Valakinek volt már ilyen a hangfalával? Valami megoldás van erre?
PID: R948
TV-hez kapcsolódik optikai kábellel. -
Zé777
tag
válasz
kaboska
üzenetére
Az már akkor majdnem 2010.

Valami tesztelési mód van arra, hogy kiderüljön ha valami bibi van?
Csak hetente - kéthetente volt bekapcsolva 1-1 filmre, de a kisgyerekek miatt akkor se őrült módon. Szóval tényleg olyan mint ha új lenne. (nincs 4 éve, hogy használja, papír megvan, hogy mikor vette, ő az első tulaj)
Egyébként azt sem tudta, hogy mi az a PID, vagy, hogy hol kell keresni. (bár én sem régóta tudom)

Hátha sikerült jó áron jót kifognom.
-
Zé777
tag
Sziasztok!
Vettem Vakerán egy ilyen rendszert. Láthatóan tényleg alig használt, szó szerint karcmentes mindene, kijelző gyönyörűen világít, távirányító érintetlen. R948 a száma.
Az eladó 400 plusszos értékelésű, nagyon megbízható fazon ezért nem is merülhetne fel bennem gyanú. (elméletileg)42 ezerért rakta fel, bár gyorsan leütöttem 50ért postával (3000ft) tehát drágának nem mondható azokhoz képest amiket itt az aprón láttam. Sőtt...
PID szám alapján kell számítani valami bibire? Milyen széria ez?
Egyébként ha valakit érdekel 60ért eladó.
Vicceltem!Köszi!
Üdv: Zoli
-
Zé777
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
Futár lenne...
Én is gyanakvó típus vagyok alapvetően, de attól is parázok, hogy nem marad nekem új Z5500 ha sokat tökölök...
-
Zé777
tag
válasz
PrinceHerceg
üzenetére
De teljesen elzárkózik a kibontástól, pedig úgy már többen is vitték volna...
Most vagy azért mert gatya széria vagy tényleg meg akarja tartani bontatlannak. -
Zé777
tag
válasz
Ursache
üzenetére
És így, hogy nem tudom lutri megvenni?
Csak azt nem értem, ha ilyen jó vétel meg ritka is újonnan miért nem viszik elfele...Meg amitől félek, hogy ha netalán besz...rás van akkor már nem tudják Z5500ra cserélni, hanem csak az utódra, az meg nem tetszik, pénzt vissza pedig nem kapok.
Bár az eladó biztosított felőle, hogy van még a Logi raktárában ne aggódjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vicceltem!