Új hozzászólás Aktív témák
-
IlilIiIlilI
csendes tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Subwooferböl jött a szag. Utoljára akkor éreztem ilyet amikor elfüstöld a dvd íróm, azér kérdem, de annyira még nem hangosítottam fel hogy torzított. Meg a hűtőbordára is figyelek.
-
IlilIiIlilI
csendes tag
sziasztok ma egy kicsit megküldtem a rendszert, Subwoofer fullon volt, a hangerő pedig 3/4 alatt.
kb 2-3 perc után elkezdtem érezni ilyen szagot, mint amikor megég 1 nyáklap. Halottam már hogy ilyen volt másnak is, és nem kell vele foglalkozni, esetleg csak magasabb hangerön a tekercsek melegedtek be. Kell aggódnom?. A woofer jól szol semmi nem történt vele csak a szag... -
IlilIiIlilI
csendes tag
megjött a hangfal!
nagyon jol szol kedden jött.
viszont lenne megin 1 pár kérdésem.
ha windowsban felvan hangosítva a hang teljesen és ha a hangfalon is felhangosítom kb a felénél a subwoofer elkezd búgni és 1 re hangosabb lesz. Ez normális? "kétlem hogy az"Meddig lehet tekerni a hangeröt? nagyon nem toltam fel de gondolom az erősítő ugyis megvédi ugyhogy baja nem lesz, vagy rosszul gondolom?
Még annyi hogyha nézem hogy meik hangfal szol jobb bal elsö hátsó és rákattolok a hangkártya szoftveren akkor a subwoofer is szol 1 kicsit, de csak halkan, gondolom ennek sem igy kellene müködnie.
Valami hangkártya probléma lehet? vagy a hangfallal van a baj? mehet a szervizbe vissza?:S
Ha 5.1 röl stereora állitom akkor annyira nem búg de akkoris:S és ugyan ez van amikor pl filmezek hogyha valami erösebb mélyhang van akkor elkezd búgni.Ugy emlékszem amikor megjött a hangfal nem csinált ieneket.
-
IlilIiIlilI
csendes tag
Sziasztok! Énis gondolkozok 1 z5500 on.
Valaki tud megbízható webshopot? 80-85e ig jólenne.
És még 1 kérdésem lenne.
Hangkártya nagyon fontos hozzá? Mármint hogy a legjobb? Sokat számítana?
Integrált hangkártyám van 1 2007 es alaplapon.
Gigabyte GA-P35-DS3R-en.
Hangkártya neve: Realtek ALC885/889A/890 Elvileg HD és 7.1 et is tud.
Sajnos a hanghoz nem értek annyira de eddig semmi bajom nemvolt vele legalábbis a mostani 5.1 em elég tisztán szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon jol szol kedden jött.