Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Köszönöm

Nem tudom ez mikori
De a srác azt mondta 1 éve használja és ő bontotta ki.
Társas házban lakik szóval nem verette neki.
De nekem úgy tűnik hogy az előzőnek szebb volt a méllye, de lehet hogy csak kell neki pár nap aktívabb használat és ezis szebben fog szólni mint az előzőm.
Tehát hogyan is kell értelmezni azt a PID kódot?Viszont arra gondoltam hogy megcsináltatom a régi ládát ha az a rossz és összekötöm a kettőt.
Valahol láttam Ilyen Y kábelt de nem találom.
Nem tudja valaki hol lehet ilyet venni? -
APC ADAM
tag
Hali!
Nekem csupán annyi lenne a kérdésem hogy van,volt 1 Z5500 szettem
(PID R007)Amúgy ez a számsor mit takar pontosan??
De pár napja elkezdett pattogni mint ha bakelit lemezről szólna, utána pedig úgy elkezdett zúgni mint 1 Trafóház az utcán.
2 napig nem használtam de kiváncsi voltam még mindig ezt csinálja e és nem.
Bekapcsoltam és jó volt kb 2 percig...
A lényeg hogy vettem 1 másik szettet(Z5500) de annak a PID száma 608.
A magas sugárzókat is cseréljem le vagy elég a ládát és a vezérlőt?
Köszi a választ előre is
-
APC ADAM
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Igen az elég kellemetlen ha 3 nap után tönkremegy valami, de a logi nem is szarozik szervizeléssel, 1ből cserél

Nem hinném h a geniusnál is így lenne de ha igen akkor zsírosdeszka![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
APC ADAM
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem igazán értem hogy 1 5.1-nél mire lehet gondolni ha nem a hangjára XD
Ha nézegetni vettem volna én se ezt veszem de a hangjával nekem semi gondom nincsen pedig
Rengeteg mp3at halgatok róla és azok is szépen szólnak az alaplapi hangkártyával is a HD filmekről nem is beszélve.
De ha ennyire nem vagytok vele megelégedve akkor nem is értem minek írtok ide, ezzel csak elveszitek a kedvét a leendő vásárlólnak akik ilyen 5.1-et vennének.
Azt gondolom hogy 100 ezer alatt nem lehet összerakni ennél jobb 5.1 et ami teljesítményben is hozza ezt a szintet. -
APC ADAM
tag
-
APC ADAM
tag
válasz
dudika10
üzenetére
Igazából nem is akarok ilyen összehasonlítást csinálni mert annyira nem érdekel ez az egész.
Azt tudom h 1 haverom megvette a 6000 Genius 5.1et és oda meg vissza volt tőle hogy milyen zsír csak otthon nem lehet hangosan halgatni, de amikor áthozta és kipróbáltuk nálam mit szól mert ő panelba lakik nem hitte el hogy 1 30 nm-es szobában semmit nem szól a mély és a magas elüvölt mindent ami fél hangerő felett tiszta torz volt.
Az enyémtől pedig fél hangerőn hullanak a dolgok a polcról és nem puffog meg ilyenek.
Nem tudom te milyen agyonhajtott szettel találkoztál de én 1 éve használom nap mint nap és szerintem szép hangja van.
Elötte 5450em volt azelött 2300 elötte X540 és soha nem vettem volna geniust mert semmi hangjuk nincsen, csak beleraknak 1 nagy dobozba 1 pici hangszórót és a sok hülye azt hiszi h ha nagy a doboz majd a hangja is az lessz. -
APC ADAM
tag
Hogy lehet 1 Genius-t összehasonlítani ezzel???
Fos az összes Genius ingyen nem kellene semelyik
Még a 6000-es is 1 rakat szar pedig az a "legjobb" náluk.
Ezeket a geniusokat azok veszik akiknek nincs v pénze v igénye a minőségre, ez se 1 atom szett de ennyiért sztem megéri. -
APC ADAM
tag
Hali!
Szerintetek érdemes lecserélnem a jó öreg Z-5500-ámat a Z906-ra?
Kaptam a logitechtől 1 levelet h 40% kedvezménnyel tudok venni 1 terméket és ezt néztem ki de nem tudom jobban szól vagy sem, szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de utánaolvasok