Új hozzászólás Aktív témák
-
asr27
tag
Ez egy kicsit olcsóbb. Ha úgy állnék, hogy ki tudnék rá azonnal adni ennyit, le is csapnék rá.

[link] -
asr27
tag
válasz
kaboska
üzenetére
Igen az Edifier-re gondolok. Nagyon brutálisan néz ki.
Most egy 9. évében járó Z-5500-at használok, de már apróbb hibái vannak, sajnos. (pl a kijelző nagyon halvány már) félő, hogy egyszer csak feladja a szolgálatot, mivel már nem mai darab.
Nézelődtem és azt látom, hogy jelenleg csak ez az Edifier van, mint alternatíva. -
asr27
tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Így már világos, bár ostobaságnak tartom a megoldást, arra jó, hogy előbb meghaljon a POD.
-
asr27
tag
Ilyet még én sem láttam. Talán valami gyártási hibás lehet?
Egyébként az, hogy minden használat után áramtalanítod, szerintem nem tesz jót neki, előbb utóbb tönkre fog menni. -
asr27
tag
válasz
Ruckus
üzenetére
Nekem sajnos nincs eladó, egy Z5500-am van, amit használok és szeretek is már 6. éve.

Egyébként jó lenne, ha már leváltanák a Z906-ot, és egy Z5500-hoz hasonló nagyságú mélyládával és hasonló vezérlővel ellátott hangrendszert kiadnának, mivel örökké nem fognak működni a Z5500-ak és nekem a Z906 nem tetszik. -
asr27
tag
válasz
szimcsi
üzenetére
Szia!
Nem kell semmit sem állítgatni a winampon, hanem a hangkártyád driverének a hangkezelőjében kell átállítani a hangot (hangkimenetet) 5.1-re!
Az nem elég, hogy a win7 automatikusan felismeri a hangkártyádat, attól még fel kell teni a hangkártyád driverét, mert másképp nem tudod átállítani a hangot 5.1-re! -
asr27
tag
Valaki nem tud eladó gyári pod-ot Z-5500-hoz?

-
asr27
tag
Egyébként piacra dobhatna már valami új nagy teljesítményű 5.1-et a Logitech, mivel Z-5500-at már nem lehet újonnan kapni, a Z 906 pedig nem, hogy előrelépés a Z-5500-hoz képest, hanem visszafejlődés, kinézet és teljesítmény terén is!

-
asr27
tag
Van Coax csatlakozó az alaplapomon, majd szerzek egy kábelt és kipróbálom.
Igen, valószínűleg az lesz a gond, hogy nem kompatibilis rendesen, mivel gondolom régebbi a mélyláda mint a pod. De érdekes, hogy stereo effektbe meg szól. Aztán amikor átkapcsolom mondjuk 6 Ch Directbe akkor elhallgat. Illetve egy igen kicsit pukkan a mélynyomó átkapcsolás után 1 mp-el, de annyira halkan, hogy csak akkor hallom, ha odarakom a fülem a mélynyomóhoz és utána meg se mukkan. -
asr27
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Pontosan. azóta már visszaraktam a régi mélyládát és azzal szól minden effektben rendesen. csak azzal nem szól, amit vásároltam használtan!
-
asr27
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Igen, mert a másik mélyládával( tehát a vezérlő eredeti mélyládájával) rendesen szól az összes módban!
Rendes 6 csatornás jack kábellel használom. -
asr27
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hát ez elég szomorú, de az én hibám, mivel nem tájékozódtam mielőtt megvettem a mélyládát.
Akkor így maximum alkatrésznek tudom csak használni?!
-
asr27
tag
Sziasztok! Van egy Z-5500 rendszerem, most vettem hozzá használtan egy (kívülről) újszerű mélyládát(vezérlőt nem kaptam hozzá).
A problémám az lenne, hogy ha bekapcsolom a régi rendszeremnek a vezérlőjével, akkor csak úgy szól, ha az effectet Stereora vagy Stereo x2-re állítom! PLII Movie, PLlI Music és 6Ch Direct módokban nem szólal meg
Mi lehet a probléma???
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most egy 9. évében járó Z-5500-at használok, de már apróbb hibái vannak, sajnos. (pl a kijelző nagyon halvány már) félő, hogy egyszer csak feladja a szolgálatot, mivel már nem mai darab.