Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
jajaja
de csak 3 satelit van bekötve. a hátsókat nem tudtam elhelyezni, meg tartalmat se hallgatok rajta olyat ami indokolná. -
Hooper
őstag
Sziasztok,
Van esetleg itt aki cserélt z5500at asztali 2.0 monitor hangfalra? vagy tudtok olyanról amire érdemes váltani?
z5500am van és a hátsó 3 front be sincs kötve, főleg csak zenét hallgatok, ezért merült fel a sztereo aktiv hangfal ötlete. Főleg elektronikus zene megy, de beszalad néha minden más is.
Köszi -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Z5500at iPaddel/iPhonnal hogyan kötnétek össze?
a 3 jack hátul és az optikai foglalt. Mondjuk az előbbiiről könnyben lemondok, vagy max átdugdosom.
Gondolom ez esetben a zöld (Frontot) kell használnom. vagy van még oldalt egy sima jack bemebet.. az végülis a hátsó front "kivezetése"? rádugtam de sokkal halkabb.. mondjuk első próbára nem hallottam h rosszabbul szólna.köszi
-
Hooper
őstag
válasz
Darko_addict
üzenetére
A sub cső kifelé nézne. Jobbra es balra nyitot.
Nem keresztbe, hosszában tennem be, 2 kockányi helyre. A kereszt elemetkivenném.
Na meg a házi buli nem erről menne. -
Hooper
őstag
sziasztok!
A mély elég masszív felépítésnek tűnik, kérdésem az lenne hogy a teteje mennyire terhelhető? nem ugrálni akarok rajta. egy polcos szekrény alsó részébe kerülne (igen tudom, melegedés és sub cső >> minden irányban nyitott) de nyilván valamelyest felülről lenne rá terhelés.
Expedit polc alsó részét szedném ki, erre gondolok, és hosszában raknám be. Magasságban mm pontosan kijön, jobbra balra nyitott, hosszát tekintfve a sub ugy 45cm itt van 70cm, szóval passzol.
Az asztallal ilyen lenne, szóval nem a lábammal rugdosnám az asztal alatt, aminek nagyon örülnék
-
Hooper
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Tudsz esetleg ilyen boltot Bpn vmi frekventált helyen?
Bevallom ilyenbe még nem tévedtem be.
Egyébként kb milyen árral lehet számolni ilyen helyeken? -
Hooper
őstag
hello!
Az hátsó hangszóróknak rövid lett a kábel, szeretnék hosszabbat venni (kb 10m)
Ez jó hozzá? -
Hooper
őstag
2 hangfalamhoz (FL és RL) nem elég a gyári kábelhossz, ezért kellene hozzá hosszabbat vennem.
ha jól olvastam 2x2,5 körül érdemes nézni. MM/Saturnnál van ahol lényegesen olcsóbb az ilyen kábel?
Hallható eltérés lehet a szatellitek között ha cserélem le a másik 3at amihez jó a gyári? -
Hooper
őstag
Sziasztok!
van esetleg valaki aki bepasszintotta a mély ládát ikea expedit polcba?
Így néz ki a dologKöltözünk, és sehol nem találok helyet a csöppségnek

Igazábol tényleg befér pöccre. talán a tappancsokat az aljáról kell majd leszedni, de a hangzás miatt kicsit félek milyen lesz ha ennyire beszorítom.
(oldalt a reflexcsőnek kb fél cm hely marad az mennyire para?) -
Hooper
őstag
válasz
Henryk
üzenetére
Köszi!

A hangfal kábeleket egyébként érdemes lecserelni? - ha igen milyenekre, és kb mennyibe fáj?
Van egyáltalán értelme, vagy előbb a xonar d1et érdemes valami jobbra fejleszteni?
Koax jobb mint az optikai csati? Néztem pl a D2.t, azon van koaxis meg rendes optikai, nem mikrofon kimenet átalakítós valami mint a d1él. -
Hooper
őstag
Hello!
Úgy fest a z5500amat átköltöztetem a XONAR D1 optikai kimenetére, mert kell az 3 jackes kimenet egy 5.1es fülesnek.
Kérdésem lenne hogy milyen kábelt érdemes venni?
Hangzásban, beállításokban (effect) van/lesz egyébként difi? -
Hooper
őstag
Sziasztok, egy kérdésem lenne: a vezérlő panel hangerő tekerője 1 állásban ponton szorul ha forgatom.. ezt csak szerviz tudja orvosolni?
jó hír viszont:
A 2 hetes z5500am végre megkapta a jól megérdemelt Xonar D1ét, jelentem nagyon örül neki
live!-ról váltottam zenében hallhatóan jobb, jó minőségű film esetén (Transformers3 1080p dts) iszonyat nagy a különbség. 
-
Hooper
őstag
nekem a sub 5ös alatt nem igazán szólal meg, 5-6on már megindul, de 7-8on az igazi.
Igaz most még csak sb live 7.1karim van, gondolom azért sokat fog számítani ha berakok egy xonar-t -
Hooper
őstag
Sziasztok!
ma vettem egy 5500ast végre, évek óta nézem...eddig geniust nyúztam
SB live 7.1 hangkarim van, mire érdemes lecserélni? Audigy2, xtreme music/game, xonar DG/DS ami beleférne a költségvetésbe. Ezek közül melyik ajánlanátok?
Most XP van de lassan tervezek a win7 felrakását.
Értelemszerűen PCre va kötve, zene, filmnézés, játék egyaránt fontos.. nagyjából ebben a sorrendben
Stereo jel "5.1" é alakításának jó szokását szeretném megtartani - de ahogy nézem ezt hangkaritól függetlenül a vezérlőn a DD PL2 music/movie mód megteszi?Felszereléssel kapcsolatban: megoldható az hogy a talpon az ellenkező irányba lehessen forgatni a szatellitet?
szerk: tényleg van ilyen h be kell járódni az új hangfalnak?

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- Latitude 13 9330 2in1 QHD+ IPS érintő i7-1260U 32 512 IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de csak 3 satelit van bekötve. a hátsókat nem tudtam elhelyezni, meg tartalmat se hallgatok rajta olyat ami indokolná.

A 2 hetes z5500am végre megkapta a jól megérdemelt Xonar D1ét, jelentem nagyon örül neki