Új hozzászólás Aktív témák
-
RiZool
tag
Na megvettem a jack-optikai átalakitót meg a opti kábelt összekötöttem a cuccot..elvileg át is állítottam, hogy a mic kimenet optikai legyen..de a kis kijelző azt írja ki, hogy nincs bejövö adat vagy vmi ilyesmi...valami ötlet ? lehet h mást is átkéne állítanom ? köszi!

-
RiZool
tag
Hát nekem nagyon bejön a Logi
én pl elég sokat használok ventrilot /mikrofonal beszélgetős progit/ és nagyon jól szétszedi az emberek beszédét meg a játékok hangját...szóval nem fontos fülessel játszanom ha a barátokkal akarok játszani
/és öekt sem zavarja/ ez pl a régi geniusnál nem volt igy... és ez csak egy a pozitívumok közül
de az tény, hogy a tesóm 300 ezres cucca jobb
meg 15x akkora
a fél szobám tele lenne vele;) 
-
RiZool
tag
Na van még 1 kérdésem
[link]
itt mi az a jobboldali kapcsoló ? 6 ch direct - sztereo 1-3 ? -
RiZool
tag
Egy kérdés: van egy cetli a mélnyomón hogy am ágnesesség miatt 60 cmre kell tenni a tvtől stb.....nekem az LCD moncsimtól kb csak 50re van ha az asztal alá beteszem
az gáz ? vagy ez csak a katódsugárcsövesre vonatkozik ? mert ugye ott torzul a kép..stb....Köszi -
RiZool
tag
Na megvan a z5500....Nekem előtte Genius 5.1es hangfalam volt és ..hát össze se lehet hasonlítani a kettőt ...tegnap egész este DTS koncerteket hallgattam meg FLAC zenéket és nagyon meg vagyok vele elégedve..szerintem megérte..főleg, hogy nagy szettre nincs se pénzem se helyem
.. Azt mondjuk nem pontosan értem még mindig, hogy optikai kábellel jobban szólnának még ezek a DTS cuccok is, mint igy simán az alap kábelekkel ? /nekem igy is nagyon tetszik/ mert akkor még azt is beszerzem hozzá. -
RiZool
tag
na megjött a cuccc
de csak este tudom tesztelni,mert most meló van
váááá

-
RiZool
tag
Na elvileg holnap jön a cucc
alig várom már ...majd irok véleményt amint leteszteltem 
-
RiZool
tag
Na igy máris szebb napom lesz
Ugye jól értettem amit ítatok, hogy ha játszani akar az ember akkor a hozzá kapott kábeleket használja simán...ha meg zene vagy DTS film akkor meg vagy optikai vagy koax..és gondolom nem kell dugdosni elég kapcsolgatni a kis kezelö panelen meg hangkarin
jol értettem ? /bocsi a hüe kérdésekért de nem nagyon vágom a témát/ -
RiZool
tag
válasz
zolynet
üzenetére
hát nem tudom...én ugy vagyok vele, hogy álltalában az ir a forumba akinek baja van ..meg az keresgél
akinek tökéletesen muzsikál az minek is irkálna és olvasgatna? majd kiderül ..hétvégére meglesz a cucc
szurkoljatok , mert ha rossz lesz akkor bombázlak Titeket majd a kérdésekkel

-
RiZool
tag
De milyen hibák szoktak lenni ? miért viszik ennyien vissza? nem szól ? vagy recseg ? ilyesmi ?
-
RiZool
tag
Nekem eddig genius 5.1esem volt de már vagy 5 éves..és én elég sok filmet nézek
szoval remélem nem fogok ki egy rossz példányt és jo lesz 
-
RiZool
tag
na vazz
azért majd néha nézzetek vissza hozzám...de amugy én a mérete miatt is veszem..mert nem nagyon férne el nagy böszme hangfal
pedig van az is .. -
RiZool
tag
De jó hogy most akar mindenki cserélni, hogy én megrendeltem
ne készitsetek ki ! -
RiZool
tag
Na megrendeltem én is a "kicsikét" ;) pár nap és meglesz. Majd biztos lesz kérdésem szóval készüljetek

-
RiZool
tag
Sziasztok!
Most szeretném lecserélni a Genius SW-5.1 Home Theater-met egy ilyen Z-5500asra.
Szerintetek érdemes ? Mennyivel lesz jobb a hangzása ? egy Sb X-Fi hangkarim van. Nagyon tetszik külsőre a z5500ös és sajnos nincs tul sok helyem egy nagy rendszer kiépitéséhez, de azért ez a szett elég borsos áron van ..ezért kérdezem, hogy szerintetek megéri-e a válltást? Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ezen a kis kezelőpanelen van JACK csati ? Pixmániánál érdemes venni ?Köszi előlre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Házimozi haladó szinten
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- További aktív témák...
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7320 - i7-1165G7
- Zenbook UX3404VA 14.5" 3K OLED i5-13500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

házhozszállítás 600 Ft körül van ..ez még megéri