Új hozzászólás Aktív témák

  • hdman

    őstag

    Eladó hátsókerekes 1.6-os 16 szelepes szopó benzines Suzuki Swift!
    Toyota Suprát beszámítok, de törpenyulat, keverőtárcsás mosógépet, szopós malacot, cigaretta csikket, használt óvszert, nem kérek köszönöm.
    Igen 4x4-böl lett csinálva, de nekem már egyrészt gyenge, mert 4-esbe már nem tudok vele driftelni száraz aszfalton, másrészt mindennapi használatra annyira nem élvezetes ahogy pattog meg ordíííít!

    Csak Castrol olajjal volt hajtva, a diffibe is Castrol Limited Slip olaj van, de lehet azért nem bírta mert az volt ráírva a dobozra, hogy Nissan GT-R-be való. Van a kocsiban tucc tucc is, de úgyse hallod mert ugyebár az 50-es rendszer elnyom minden külső hangot, de még az asszony sikítását sem hallod. Recaro ülések amik fűthetők mint kiderült, de még nem kötöttem be, de megmutatom hogyan működik ha szeretnéd, poppoló és derékfűtés. Nagyon király!

    4 zónás klíma, szóval mind a 4 ablakot letudod húzni a vezető oldalról, attól függ hol hány fokot szeretnél! Állítható a kormány magasság is ha pl akkora combod van mint Ronnie Coleman-nek, akkor beférjen a lábad a kormány alá kényelmesen. Hát nagyjából ennyi.

    Ja igen a lényeg mint céloztam rá pár sorral feljebb, hogy a difi feladta a harcot, szóval hajtás az nincs. De veszel bele egy difit, levarrod és mehet tovább, max 10e ft és 2 óra szabadidő szükséges hozzá, ha gondolod még segítek is persze ha utána elviszed innen. 2 küszöbre ráférne egy kis purhab+farmernadrág, mert egy-két lyuk van rajta, de nem mai autó ugyebár.

    Gyere El indítsd be, csinálj egy képet a hangjáról, akaszd rá a kötelet és szabadíts meg tőle, hogy ne itt álljon hanem a te kertedbe vagy a te házad eljött. Az árból tudunk egy kicsit faragni pl kiveszem a rádiót belőle mert úgyse fog az kelleni neked, esetleg.
    De ha felhívsz megtudjuk beszélni. Ha érdekel hívj fel, visszahívós smst légyszíves ne küldj, mert nem tudlak visszahívni, nincs egység a telefonomon, a fél életem a kocsiba van.
    Toyota Suprát bal kormányos manuál váltóst beszámítok, esetleg Honda S2000-et, de csak ha turbós. Esetleg még arra rá is fizetek! Törpenyulat, keverőtárcsás mosógépet, szopós malacot, cigaretta csikket, használt óvszert, kemping biciklit, 4 személyes sátrat, antik széklábat nem kérek köszönöm. Az előző kocsimat is ilyenekre cseréltem, és még nem bírtam eladni őket.

    Ezem felsírtam, főleg a vége haláli. Ezt a legközelebbi autóeladásomnál elsütöm :DDD

    Sopron city :)

Új hozzászólás Aktív témák