Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz parandroid #116994 üzenetére

    itt most olyan extrákat soroltál fel, ami eléggé rétegigény.

    még a kutya az egy dolog, de tedd a szívedre a kezed, hányan utaznak évi több alkalommal (főleg rendszeresen!) 1000+ kilométereket főleg családdal? ti most ilyen élethelyzetben vagytok, ok, meg tán az ismerősi körötökből is páran (ami nyilván az előbbiből adódik) de ez baromira szűk kört érint.

    jelenleg itthon egy átlag családos felhasználás az a városi cirkálás, és havonta-kéthavonta 150-200 kilométer a nagymamához 3 napra. évente-kétévente egyszer balaton vagy max. horvátország esetleg görögország.

    erre hót' felesleges a kisbusz, ha csak nem az a családi dili, hogy terpeszállásban csípőre tett kézzel szeretnétek utazni. meg lehet venni, persze, csak adott pénzből amiből veszel egy tisztességes kombit, elég koszvadt kisbuszokat kapsz a repülő nehéz kő biztonságával. azzal fincsi 1000+ kilométereket utazni igazán. á'la csikós három napot szerelem a szaromat az olasz árokparton a család meg nézi zsolti.

    ha azonos állapotot nézünk akkor meg az árkülönbözetből meg a fenntartási különbözetből (feltéve, hogy nem évi 50k a rezsi műszakival, olajcserével javításokkal) simán bérelsz háromévente egy kisbuszt, meg veszel a két nagymamához egy-egy utazóágyat, de még babakocsit is használtan. vagy a babakocsinak egy tetőboxot.

    persze, akinek ez a gusztusa, vagy 6 embert szállít, vegyen, mit bánom én, csak ez is ilyen fórum-coelho lett hogy a kétcsíkos terhességi teszttől platós barkas az egyetlen igaz út, mint az, hogy ha nem férek el magam mögött hanyatt fekve kétszer, akkor az a beltér élhetetlenül kicsi. kivéve a honda jazz. az tágas.

    csak hogy gyakorlati példa is legyen, az mk1-es sedan fókában magam mögött elférek úgy, hogy a térdem meg a háttámla között jó öklömnyi hely van (180 magas vagyok), és a fél éves gyerekem összes cuccával babakocsival, játszószőnyeggel kosárral mozsárral, saját cuccunkkal mindennel úgy elférek a csomagtartóban kényelmesen, hogy egy jól megtermett sporttáskányi és egy kisebb összecsukható ládányi autósfelszerelés is ott van mellettük pluszban (ez viszi az űrméret kb. ötödét), és az utastérben pedig nem lehet semmi, csak az utasok és feleségem kistáskája.

    ha jön a második gyerek, akkor vagy normalizálunk ezen a normalizálatlan poggyászmennyiségen, vagy felrakok egy tetőboxot. ennyi.

    és a családok túlnyomó többsége is ezt csinálja itthon, nem véletlenül. adott keretből egy többé-kevésbé rendes c-d kategóriára futja, ami az év 355 napján tökéletesen elégséges, a maradék 10 napot meg megoldják. vidáman. ha egyáltalán c-d az a kategória, és nem egy corsa vagy egy ignis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák