Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsebacsi

    nagyúr

    válasz parandroid #121505 üzenetére

    "Nem tudom mennyibe kerül ugyanilyen felszereltséggel fele ekkora futással, de én inkább kivárnék..."

    Az ilyen felszereltségű kocsik 25ezer eurótól indulnak olyan 80k és az alatti futással. Az már eléggé feljebb van a 6milliónál.

    Azért Octavia és ez, mert most ez a kettő van ami árban és felszereltségben is kapható. Alapvetően hátsókerekes párti lennék, de pár autónál elviselném, ha nem az, az octavia és a ford focus/mondeo ilyen lenne még. Ezek tetszenek nagyrészt kívül/belül. Csak se mondeo se focus nincs árban automatával hasonló felszereltséggel. A többi autó meg emiatt/amiatt nem tetszik. Franciát és VW-t meggyőződésből nem veszek, nem tudom megmondani, de nem akarok olyanokat. Merci még tetszene, meg Audi de megint csak nincs belőlük hasonló árban vagy felszereltségben. Várni azért nem akarok sokat, mert már bő 1 éve cserélni akarok, csak mindig ez vagy az miatt nem sikerült. Már kicsit rá vagyok függve, és ez csak akkor fog teljesen elmúlni, ha lecserélem a Civic-et. Amit imádok, de elegem is van már belőle.

    Meg nem azért veszek autót, hogy majd 10 év múlva jól adjam el, nem olyan vagyok. Ha most nem lenne képben BMW, nagy esélyel az octavia lenne megvéve és boldogan autóznék 10 évet valószínű, de mivel tudom, hogy a pénzemért kapnék BMW-t is, el is vagyok bizonytalanodva.

    LuckyL: Minek vegyek újonnan több pénzért egy ugyanilyen octávot??? Mi értelme lenne? :F Ráadásul a listaára 9 millió, kétlem, hogy 2 milliót engednének belőle, vagy ha mégis, akkor az egész árazás átb***ás és nem is fogok soha új autót venni.

    [ Szerkesztve ]

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Új hozzászólás Aktív témák