Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz máyköl #176507 üzenetére

    Alku nagyon minimális lesz, mert a legtöbb modellnél az a baj, hogy nincs belőle elég készleten, pl: Lodgyból nagyon gyorsan elfogy, már ha éppen van. Flottás kedvezményt sem adnak, pedig a legtöbb márkánál azért jóval a listaár alatt vesszük a gépeket.

    Az alapváltozatok bántóan buták, mondjuk egy új Ladához képest nem. Kaptunk abból is, "Flip-Flop" fényezéssel, egy full-full extrás darabot. Visított a váltó, plusz röfögött, egy padlós gyorsításkor eskü hangra megvettem volna, hogy valami kompresszoros v8ban ülök, fogyasztás is kb. ott volt, mert nem ment 10 liter alá. Ahhoz képest prémium a Dacia. Visszatérve a Daciara, a magasabb, Stepway vagy az épp elérhető limitált szériások már élhetőek belül. Igen, a műanyagok kopogósak, a hangszigetelés sem a legjobb (bár az is inkább csak pályán zavaró), viszont klasszisokkal olcsóbban kapsz egy adott méretű autót. Flottában van pár Dokker, azt szeretik a sofőrök.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák