Új hozzászólás Aktív témák

  • SzlobiG

    félisten

    Sziasztok!

    Erősen érik a régi 307-es pugnak a cseréje.
    Tegnap asszonyt beültettem ebbe a DS4-be, csak hogy lássa milyen is élőben egy ilyen autó, hát mondanom sem kell, hogy azonnal beleszeretett még én is meglepődtem, hogy mennyire fullos a belseje. KÍvül is nagyon szép, viszont amiket így gyorsba láttam rajta, hogy az összes gumi kuka, a fékek szarrá rohadva még a nyereg is, az alján már kezdődő rozsda látszódott, só kicsapódás a felniken meg szinte mindenhol(január óta áll a telepen). Fényezés hibák a küszöbnél+a hátsó ajtó kilincs alatt felpúposodva egy kicsi részen. Mondanom sem kell, hogy a km-t nem akarom elhinni lévén majdnem ez a legolcsóbb a piacon és eléggé fullos felszereltsége van a többihez képest ergo gyanús. Lekérdeztem a rendszám alapján tavaly 5. hónapba hozták be és mindössze csak 300km-t mentek vele azóta kereskedő szerint 4. autónak használták... Aztán lekérdeztem alvázszám alapján is fizetős oldalon ahol jól meg is szívtam, mert semmi érdemeleges infót nem kaptam róla. Na mind1 még valós is lehet a km pláne hogy a belseje hibátlan még az ülés is mintha új lenne, na de jött a fekete leves a kereskedő...eleve hülyeségeket beszélt, nem is volt szimpatikus aztán itthon szerencsére ráakadtam a vásárlói véleményekre. Ez elég volt ahhoz, hogy teljesen lemondjunk az autóról hiába szép, nem hiányzik a proléma az eladón is látszott, hogy "zsivány". :D

    Ezek után átnyargaltunk megnéztük ezt a Rapidot mivel ott volt közel. Ez egy teljesen korrekt egyszerű autó, bizonyára ismerik itt többen is ezt a kreskedést ég és föld a másikhoz képest rendesek, ügyfél barát, segítőkészek. Csak egy a gond, persze a rapid nem tetszik az asszonynak, pedig itt nagy buktatók nem jöhetnek szóba egy vezérlés+ összes szűrő csere után sokáig jó szolgálatot tenne, de hát ha nem tetszik, akkor olyat nem veszünk nyílván.

    Még tegnap akadtam rá az aranyközépútra ami nevezetesen ez a Focus. Minden benne van ami kell+még tetszik is, viszont az ára már gyanút kelt bennem, hogy vajon miért van így áron alul, viszont magyar, a kereskedő Petrányi viszonteladó, tehát szerintem ez egy beszámolt autó lesz, szóval jó eséllyel indulunk, persze ha nem csúszunk le róla, mert szerintem ennyiért már holnap reggel nyitáskor ott fog kopogtatni valaki zsebébe az árával.
    Megpróbáljuk megcsípni holnap és elugrulunk megnézni, persze előtte a rendszámot elkérem lecsekkolni. Vélemények?

Új hozzászólás Aktív témák