Új hozzászólás Aktív témák

  • SzlobiG

    félisten

    válasz alázógyík #186701 üzenetére

    Ismerem sajnos mondis körökben otthon vagyok, többen is megszívták már vele, volt ahol millás számlát kaptak. :( Szerintem el is engedem, akkor inkább megvesszük ezt a rozsdást azt megcsináljuk. Meg amúgy is kb 1 literrel többet eszik a 2 literes motor+autóamata kombó az 1.6+manuálhoz képest és a fogyi számít nekünk a napi munkába járás végett.

    Tboy: Na igen egyszerűen a tudat idegesít engem is, hogy tudom rohad az autó. Sajnos elég sokan így vélekednek ahogy írtad is, "kit érdekel a rozsda" megy, nem? :(

    Amúgy utána kérdeztem máshol is ennek a rozsdának azt mondják a fókákra jellemző, de ez még egyáltalán nem vészes mivel csak felületi rozsda mire pl a lengőkar szétrohadna addigra körbe szarrá rohad az autó úgy is, szóval nem kell megilyedni tőle. Csak hát amit már említettem engem idegesítene. :D Lehet vissza megyünk aztán ha betudjuk alkudni akkor elhozzuk azt megcsináljuk az alját.

    rbalint: Még a Renault is ezt a váltót használja azt olvastam csak más néven asszem nekik is DCT néven fut, nem tudom náluk hogy muzsikálhat, de én leteszek róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák