Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Tothgera30 #98007 üzenetére

    Ez az irány már jobban tetszik :)
    A 2 ülés kicsit kevés (dettó MX5, S2000 és még sok más), a 3.5 l meg jó sok, kicsit a tömeg is. Az alulkormányzottság is, főleg hátsókerekesként. Az ára viszont barátibb, mint gondoltam (3-4 m 8-10 évesekért, nem kevés, de a teljesítményéhez és ritkaságához képest baráti. Vagy van valami "catch"?)

    98015: :Y Blues Brothers vagy Mad Max újraforgatáshoz talán, de nem kanyarogni ;]

    Declare: végülis van, Lan-Evo és WRX :)
    Viszont Mo-n csak a VIII és újabb Evok vannak, az olcsóbb régebbiek jobbkormányosak; a WRX-ek meg elég drágán forognak. Pedig III-tól kezdve bármelyik Evot elfogadnám ;]
    Terep alatt természetesen nem hegymászásra és kidőlt fákra kell gondolni (kidőlt fa ellen terepjáró se jó, tank vagy triálmotor, esetleg Tatra 8x8?). Kicsit mélyebb nyomvályúk, pocsolyák, nagyobb kövek pl. -- már ezekhez is kell valamennyi hasmagasság és rugóút, valamint ennek megfelelő előkészítés. Néhány nagyon alacsony hasmagasságúnál már attól félek, hogy akár fekvőrendőrön vagy járdára parkoláskor is fennakadhat, nemhogy levinni aszfaltról.
    Mint mondtam, terepre akkor marad a gyaloglás vagy a bicikli, esetleg egy enduro.
    Krúzolás, túrázás....ja, sportmotorral is csak azt szoktam ;]

    Sasa: Golf R32, most hallok róla először, de úgy látom, nem véletlenül: tc is ritkaságként ír róla, hahun sincs. Egy gyűjtői darabot sajnálnék pályán vagy szerpentinen odaverni. Meg őszintén, a VW-ek külseje sosem vonzott.
    A BMW specifikációilag érdekes, de ugyancsak ritka, 1 db-ot látok belőle, azt se olcsón. Formára valahogy az elejéhez nekem nem passzol egy ennyire hirtelen levágott hatchback hátsó, coupé jobban illik hozzá, csakhogy egyetlen benzines 1-szériás coupé sincs a hahun a kereten belül. Meg ha lenne is, már megint min. 4-5 millánál és másfél tonnánál vagyunk.

    Köszi a tippeket, akkor ezek szerint nincs modern hachiroku :(

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák