Új hozzászólás Aktív témák

  • Rowon

    Topikgazda

    válasz smallmer #97243 üzenetére

    Szia,

    Sem épített, sem kompakt vízhűtéssel ebben a topikban nem foglalkozunk, mert mindkettőnek van sajátja. Belinkelem őket ide, ezekben tudsz jobban tájékozódni:

    Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
    Kompakt vízhűtés

    Általánosságban a léghűtés olcsóbb, biztonságosabb és tartósabb megoldás, ám, egy adott szint felett a hűtési teljesítménye elfogy. A vízhűtés drágább, van rizikója, hogy elkezd szivárogni, vagy a pumpa idő előtt tönkremehet a kompakt hűtésekben, viszont a hűtési teljesítménye jobb, mint a léghűtésé és erősen húzott processzorokra egyértelműen jobb választás vizet tenni.

    "Mit gondoltok egy Noctua NH-D15s vagy Deepcool AK620 vagy be quiet! DARK ROCK PRO 4 megfelelő választás lehet, vagy maradjak inkább kompakt víznél? "

    Ezek közül a Deepcool AK620-at én biztosan tudom ajánlani, ár-érték arányban nagyon jó hűtő és volt már vele kapcsolatban pozitív visszajelzés is a fórumon mind a zajszintjére, mind a jó hűtési képességére is. A Noctuák jelenleg, és valószínűleg jövőben is túlárazottak lesznek, a Dark Rock Pro 4 pedig egyszerűen éhesebb processzorokon elfogy. Még az előző hozzászólásomban linkelt Thermalright Phantom Spirit is ugyanezen a szinten van, valamivel olcsóbban. A ramjaid nem derültek ki, hogy milyen magasak és a házadról sem tudunk semmit, hogy milyen magas hűtőt enged.

    Deepcool AK620 és Thermalright Phantom Spirit összehasonlító tesz

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

Új hozzászólás Aktív témák