Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    [link]

    Árgus szemmel figyelték a német motorosok, hogy ez tényleg megtörténik-e, ám még az új törvény életbe lépése előtt Ausztria is lépett, és egyedi szabályokat vezetett be Tirolban. A módosítás röviden annyiból áll – számolt be az ORF –, hogy csak bizonyos típusú motorok hajthatnak be a tartomány legszebb útjaira. 95 dB-ben szabták meg a határértéket, így néhány literes sportmotor, több chopper, cruiser és például a Ducati Multistrada 1260 sem fér bele a limitbe a maga 102 dB-es értékével. A módosítás június 10-én lép életbe, és október 31-ig tart, vagyis aki arra túrázna, jobb ha még itthon rámér a kipufogóra, hogy eléri-e a 95 dB-es limitet. Aki mégis behajt az említett utakra (melyek jellemzően Lechtalból indulnak nyugat és északkelet felé), majd ott hangosnak találják, az 220 eurós bírságra számíthat.

    Mi a p*cs ez a hirtelen hatalmas utálat a motorosokkal szemben mindenütt? Érdekes az M packettes X6 a szőke műanyagdarabbal senkit nem zavar soha, pedig bizisten hangosabb az a szar reggelente mikor megy a fitnessbe 5km-re vele, mint a Delkem. :DDD :W

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák