Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zgospel #120619 üzenetére

    Az also es kozep kategorias termekek ugyanugy arban is megmutatkoznak egy alpinestars 15€ os krosszkesztyuje nem tud annyit, mint egy decathlonos bicikliskesztyu. (Ami olcsobb) Ugyanigy a 60-70€ os cipoje egy ev alatt szetmegy azzal a nagyon bena karbonutanzat muanyag betettel. Szoval ezek a markak gyartanak szart boven, hiaba jo markak.

    Pontosan erre gondoltam, es szerintem igy kell venni dolgokat, ar/ertek alapjan, ahogy a kesztyud eseten.

    Az, hogy a dainese, spidi stb fejlettebb tobb gyartonal, es dragabbak a termekei, az nem egyelo azzal, hogy az osszes termeke a legjobb, minden korulmenyek kozott. A csucstermekei biztosan, foleg, ha valami airbages csucsruhat osszehasonlitasz egy mugen csucsruhaval, tiszta sor.
    Illetve azzal en nem tudok mit kezdeni, ha a shoei arara hatalmas gyartasi koltseg nehezedik, ha ugyanannyi penzert jobb sisakot kapsz. En csak ezert nem ertettem, hogy hogyan lehet csak markakra rakerdezni, hogy jobb-e, vagy hogy kijelenteni, hogy melyik marka jobb.

    A homaly ebben a dologban, hogy a tudast meg kilistazzak a termekekhez, de hogy ez hogyan teljesit az eletben, azt pontosan sosem tudod meg. Hogy melyik marka mennyit bir es hogyan.
    Valoban nehez egy kesztyu vagy ruha, sisak eletutjat vegigmerni szamokkal, mivel nincs ket ugyanolyan eses, de meg sisakoknal sem nagyon lehet tudni, hogy akkor melyik a legjobb.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák