Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Azért nem mindenkinek megy rögtön a forgalom sem. Pl én közel 30 év vezetés után határoztam el, hogy megcsinálom az A-t, volt gondom a forgalmi felkészüléssel, mert sok minden változott, amit rutinból megoldasz, de nem úgy kell.. és bukás lenne a jutalom.

    pl hol voltak kerékpársávok 30 éve, sőt olyan, hogy a kerékpársáv a szélén van, utána van a parkoló, majd a forgalmi sáv? hogy mikor kell ráhajtani a kerékpársávra, mikor lehet és mikor tilos? hogy egyirányú utcába mennyire látványosan kell balra húzódni vagy jobb kezes kereszteződésnél a kerékpárosok jöhetnek (és jönnek is) a behajtani tilosból.. , hogy vannak lakó pihenő övezetek, ahova tilos behajtani, ha csak nem ott van dolgod.

    A spuris öreg oktató állandóan velem példálózott, hogy egy forgalmi körön hányszor buktam volna meg, pedig 30 éve vezetek.. ugyanakkor mégis szinte mindig én kezdtem én mentem elöl, mert akik az autóban ültek azt is hallották, hogy mit miért mikor csinálok jól.
    De nekem szükség volt mind a 28 órát levezetnem, illetve ha kifizettem le is akartam vezetni, mert ott még "talán" lehettél hülye v. figyelmetlen, legalább hátulról védett az oktató autó.
    (bár ez talán össz 28 óra amiben a rutin is benne volt)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák