Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz tutis #15138 üzenetére

    Múlt héten én is betértem a mekibe, elveimmel ellentétben, megkóstolni ezt az új burgert. Megláttam, majd az ára láttán kiröhögtem őket és sarkon fordultam. A jó k.va anyjukat húzzák le, de ne engem. 990 Ft, egy olyan valamiért, amitől messze nem lehet jóllakni. Olcsóbban sokkal különb burgert kapni normális hamburgeresnél, nem ilyen szikkasztott, fagyasztott, olvasztott fost, amit hamburgernek csúfolnak a mekiben. Vagy ha már gyorsétterem, akkor inkább KFC vagy Burger King.

    Analóg óra és büntetés: gyanítom autóról van szó jelen esetben.
    Már nem azért, de nekem az jön le az írásodból, hogy az órát hibáztatod, mert gyorsan mentél :DDD Szerintem teljesen mindegy, hogy digitális v. analóg óra van az autóban, ha nem nézed egyiket sem és gyorsabban mész a megengedettnél.
    Azt is megbeszéltük korábban, hogy a digitális által mutatott érték valóssága is vitatható, mivel nem folyamatosan mutatja az értékeket, szóval simán lehet, hogy nagy lassulásnál +5-10 km/h-val mutat még többet, mint ami a valóság (ahogy az analóg óra mutatója is kis késéssel követi a valóságot). Sajnos ez személyes tapasztalat digitális órával szerelt autóval. Plusz az is csal..szóval az aggódnod akkor is kéne, ha éppen digitális órád lett volna.

    Egyébként meg még az is lehet, hogy már távolabbról bemértek, vagy ha erre nem volt esély, csak közelről, akkor a műszernek is kell egy pár pillanat, amire kiírja az értéket. Kár ezen aggódni. 50-nél 63 km/h körül lőnek le, autó órája ilyenkor simán mutathat 70-et is.

    Na, de ne kezdjük újra a vitát...mert lerágott csont.

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák