Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz TayRol #2044 üzenetére

    Nem motoros téma, de ...hát, vagy nem voltál még franciában, vagy régen, vagy nem tudom ezt honnan vetted :) Tényleg no offense, de én mindkét helyen voltam már egy pár alkalommal, van összehasonlítási alapom. Az utóbbi években éppen azért szoktunk át a csigazabálókhoz, mert az osztrákok drágák. Olcsón nem igazán van pályaszállás...bizonyos pályákon pedig egyáltalán nincs is, vagy megfizethetetlen (például Kaprun, Nassfeld stb).

    A szállás (ami pályaszállás) az osztrákokhoz képest fillérek, persze kisebb, de nem feltétlenül rosszabb minőségű (úgyis csak aludni járunk oda). A síbérlet kb. ugyanannyi, csak éppen itt legalább háromszor annyi km-en tudom használni (és ha csomagban veszed a szállással stb, akkor még olcsóbb is, kb. 30e 6 nap, osztrákoknál ugyanez 50-et közelíti általában). Tavaly pedig már a pályán kajáltunk többször is, mert sokkal olcsóbb volt, mint néhány évvel ezelőtt.
    Az egyetlen, ami drágább, az az utazás, de az olcsóbb szállás+bérlet ezt bőven ellensúlyozza. Végül pedig a pályák összehasonlíthatatlanul jobb minőségűek (hosszabbak, több van, magasabban vannak).
    Én is Österreich mániás voltam és ugyanezeket mondtam, aztán be kellett látnom, hogy élvezeti értékben többet kapok ugyanannyi pénzért a franciáknál:) De persze mindenki oda jár, ahova akar.

    Őszintén?:DDD Fingom sincs még. Holnap viszem haza téliesíteni, akkor ki fog derülni. Majd beszámolok róla. Remélem nem merült még le az akku:DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák