Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz doc #2053 üzenetére

    Őszintén leszarom, hogy gügyögnek, nem beszélgetni akarok velük. A hegyekben meg mindegy, hogy francia-olasz-német a nyelv, meg az ország is. Legyen sok hó, hosszú és technikás pályák, lehetőleg szűzhó lehetőséggel stb. Franciáknál a felvonók is rendben vannak.
    Általában sokan megyünk (7-16 fő), így meg pláne nem zavarnak a franciák:) A hegy az hegy:DDD Amúgy a németeket-osztrákokat én is jobban kedvelem, mint embereket.
    Először én is a seggemet vertem a földhöz, hogy pfúú milyen hosszú pályák vannak Ausztriában meg Szlovákiában...aztán kiderült, hogy mindig van nagyobb, élvezetesebb. Olyan, mint a motor...mindig van erősebb, és mindegyiket meg lehet szokni:DDD

    ALI_G: messze?:) Eh, oké, mondjuk 1100-1400 km. Lehetőség szerint én vezetek és egyben lenyomom (tankolni állunk meg és kész) :DDD Éjfélkor indulunk, kora délután ott is vagyunk. Eddig még sosem mondtam, hogy nem éri meg ennyit szívni az úttal.

    Shkiz0: OTP :DDD De inkább úgy hívják, hogy spórolás, masszívan. Ilyenekre költök, de amúgy igénytelen állat vagyok:DDD (jó értelemben persze...nincs 20 cipőm meg D&G kollekcióm meg ilyen szarok...csak ami kell...).

    Persu: csak féltékeny vagy:DDD

    TayRol: [link] Mi ide megyünk...azért durva árak vannak (jó értelemben).

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák