Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz boogie84 #2087 üzenetére

    Ahogy írták, 10 fokhoz nem nehéz öltözni. Én is az eső miatt nem ültem motorra, Alvaro pedig különleges élményeket szerzett az esős (szemüveg és sisak egyaránt párás, úgyhogy sokat nem látott), sötét szerpentinen s a meredek, sáros-faleveles földúton felfelé a házhoz. Még túl soká felröppenő béka és tökéletesen láthatatlan, sötétszürkéhez közel álló (ez nemtom hány szó) ruhában kivilágítatlan biciklit toló részeg is volt.
    Mindig megfogadja, hogy legközelebb a 81-en jön haza, nem a szerpentinen, de sose tartja be :D
    Na engem ez nem vonz.
    Holnap, ha jó idő lesz, majd motorra ülök, hogy elmenjünk paintballozni. Illetve mindenképpen motorra ülök, de a sajátomra szeretnék, elöl.

    Egy belevaló finn motorosnak ez még szuper motorozós idő lenne, s még enyhe mínuszokban sem kezdene el gondolkodni azon, hogy most már hamarosan leteszi a motort... Annak azért örülök, hogy nem ott lakom, de azért néha irigylem az olaszokat és a spanyolokat, pl... Tenger, hegy, jó idő... Amikor eszembe jut, hogy nem bírom a meleget, akkor pedig Franciaország kiegyenlítettebb tájaira gondolok. Eh, nekem semmi se jó, ami van :P

    De ez már rég offtopic, de nemtom hova tegyem a taget.

    Síelni pedig sose próbáltam, amúgy a szomszéd faluban, illetve már város, van sípálya, nemtom mekkora, óriási nem lehet :D Ez itt a Bakony széle, kis aranyos vidék.

Új hozzászólás Aktív témák