Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz csongi #23508 üzenetére

    A tietek nincs perforálva?
    Az enyémen elég sok a perforáció, így még 40 fokban is, ha már haladok legalább 30-40-nel, már elviselhető. Igaz, az enyém fehér-fekete; de mindig rajtam van nyakig bezipzározva, s van még alatta egy FF mell- és hátvért is.

    Steven: jó szórakozást!

    G@ß, Hufantom: én is 11. ker-i vagyok, s én is Zuglóba jártam ki Hartmann Ádámékhoz (ők az sosjogsi, ha jól emlékszem). Nagyon rendes srác, velem - mivel előtte még kocsit se vezettem - az előírtnál többet is levezettetett (rámfért), s nem kért el többet.

    Gumi: hja, még idén cserélnem kell nekem is, pedig tavasszal vettem... Bár az is igaz, hogy idén már 7.5k-t mentem, ebből az R10 kapott 6.5-7k-t. Jól tapad, de fogy is.
    Páran (nem innen) nagyon ajánlgatták nekem a vágott slicket, viszont amennyire már ez az R10 is képes kihűlni és csúszkálni esőben, gondolom az még rosszabb lenne. Mondjuk esőben úgyse igazán tervezek menni, ha meg elkap, akkor majd óvatosan, mint ahogy ezzel is.
    Vagy pályázott gumik között mi szokott gyakoribb lenni, ami utcára is jó, és kibír egy 10k km-t? Yoda, esetleg van tipped?
    Bryant és Brekit javasolták még a régi gumisom helyett (jó gumikat ad, csak kicsit drágán)

    Vendingo / topik-nyaralás: készülget a nyaraló kipofozása, aug.-ban ha gondoljátok hétvégére itt is lehetne valami topik-találkozó. Siófok külterülete, gyalog 10 percre van egy este 6-ig fizetős (de utána ingyenes) strand, a szabadstrandhoz max motorra ülünk. Van 6 ágy, elég csak hálózsákot hozni. Érdekel valakit?

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák