Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz sketchifun #24022 üzenetére

    na igy azert, hogy van mar rutinja kisebb motoron, valamivel jobban nez ki a szitu :)
    normalis motoros nadragban/kabatban mar benne vannak a szukseges protektorok (terd, konyok, vall, stb), azon nem szabad sporolni, mert lehet hogy belekerul egy hasznalhato ruhazat tobb mint 100ezer forintba, de egy romma tort boka helyett egy hasznalhatot nem fog tudni venni sem annyiert, sem sokkal tobbert...
    Markabol eleg sok van, erdemes bemenni egy normalisabb boltba ahol nem soznak ra valami gagyi raktaron maradt cuccot. Ha nem a legolcsobb kategoriabol valaszt, akkor olyan nagy baj mar csak nem toHrtenhet. Az viszont fontos, hogy olyan cuccot vegyen ami meretileg megfelel, ez nem biztos hogy elsore trivialis, itt peldaul nagyon sokat szamit a hozzaerto elado!
    Az altalad emlitett negy tipus mindegyike nagyon jo, ha normalisan karban tartott, jo allapotu darabot talal akkor barmelyik jo valasztas. Hogy a negy kozul melyik, az meg mar tenyleg izles dolga. Az R6 peldaul nagyon porgos, ha tiltasig szereti huzni es nem akarja hogy ott elgyenguljon, akkor az egy eselyes jelolt. De mondom, mindegyiknek mas a karaktere, a kulseje, a viselkedese, ki kell probalni oket aztan kiderul hogy melyik jon be neki.

Új hozzászólás Aktív témák