Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz Integra #28081 üzenetére

    Azért maradjunk annyiban hogy egy pöttyet túlspirázod és túldramatizálod, nem feltétlen kell ahhoz tanfolyam, elég ha van érzéke és szorgalma hogy megtanuljon jól motorozni vki. Én voltam és sok újdonságot nem mondtak, mert már vagy tapasztaltam, vagy nézte róla videót vagy olvastam róla. Annyi benne a tényleg jó, hogy nem saját motor, és nézik mit csinálsz, tudnak szólna, hogy legyél ügyesebb, mi az amit jobban tudnál csinálni, esetleg amit észre se veszel magadon. De maradjunk annyiban, hogy enélkül a tanfolyam nélkül is lehet valaki jó motoros, és apáink is megtanultak motorozni, és mobiltelefon meg internet nélkül is van élet.
    Ennyire meg felesleges oltogatni, a motorosok 99%-a nem járt ilyen tanfolyamra és a motorosok 99%-a nem töri agyon magát. Hasznosnak amúgy tényleg hasznos, énis ajánlom mindenkinek, de sajnos nem olcsó ez tény.

    És különben is akit nem ütöttek még el és esett egy jókorát a mocijával az nem is motorozik ;]
    Sajnos 1-2x volt hogy nem adták meg a macisajtomat...

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák