Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    Szerintem nem para Bp, se autóval, se motorral. Dózsa Gy. út - Kerepesi/Hungária. Hát az katasztrófa. Még este 8kor is áll az egész környék, pedig 7 fele eddig lecsengett az egész dugó.
    A telefonálók a legidegesítőbbek, mert nem lehet kiszámítani, hogy figyel-e vagy nem. De általában nem. Remélem hamar kitalálnak valami büntetést erre. 2-5-10-20 millás autóban nincs/nem tellik kihangosítóra? Nekem van, mindig azt használom, beülök, BT-n egyből rá is cuppan és ennyi. Full kényelmes az egész.

    Más:
    Múlthéten adott az NKH időpontokat az iskolának, legkorábbi időpont július 12. Vicces.. Addig még egyszer megyek, aztán vizsga.
    Nagyon bejön ez a motorozás a CBF-fel. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem, nagyon kezes bárány, lehet vele jó kis flikkflakkokat nyomni és arra megy, amerre akarom. Jól kezelhető szerintem.

    Majdnem örökbe fogadtam egy 50 év körüli "nénit", a következő csoportba várakozott és ahogy raktam le a motort, agyondicsért, már majdnem elhittem :D

    Lehet, hogy az RR-rel megyek a forgalmi órákra ha ez így folytatódik időben... ;] ;]

    Az létezik, hogy kényelmesebbnek ítélem a 600-as CBF-fet, mint a 250-es kanapé-majesty robogót? Egyszerűen valahogy a testtartás sokkal jobb, nem gémberedek el. Vagy ez lehet, hogy azért van, mert egész nap ülök a kényelmes bőrszékben és utána/előtte kb ugyan úgy a robogón?

    Steven: "Az élet veszélyes dolog. Eddig még senki nem élte túl."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák