Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz stifi #40715 üzenetére

    Nem olyannak tűnik, mint akit foglalkoztat az ilyen dolog, a feleségével kétlem, hogy aszfaltot kapartatnának a Suzukival. :))
    De természetesen szerelővel át fogom nézetni. Kb két utcára lakik tőlem, úgyhogy bármi gondom van zaklatni fogom, de természetesen a használt járművekre is él a fél év garancia, a törvény szerint. Van aki él vele, van aki nem.

    (#40716) pakriksz: Én is pont most veszek első motort, én a GSX 750F mellett tettem le a voksom, kb hasonló árkategória. Igazából csak 500-ért akartam venni, plusz átírás, szervíz, felszerelés, de aztán úgy tűnik 600-ba fog kerülni. SV650-et is ajánlották, talán kisebb is mint ez, de biztosan csak megszokás kérdése. Az eladó kisebb mint én, mégis sok ezer km-t tett meg vele, úgyhogy kezdek nem izgulni annyira :B

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák