Új hozzászólás Aktív témák

  • alvaro

    senior tag

    válasz TayRol #4111 üzenetére

    Itt shiNIN, Alvaro gépén ~
    A fahasogatásnak sajna vége, bár 1-2 nagyobbat még elcsapok, de túl könnyű, bár újabban a bal csuklómnak eszébe jut ilyenkor, hogy eltört, de többnyire az engem nem hat meg, néha pedig hurcolok haza azért akkora fát, amihez minimum balta kell. Én odavagyok a hasogatásért, amíg bírja a csuklóm, igyekszem én csinálni, Alvaro legyen boldog a láncfűrészével :P Én még nem kaptam meg a flexemet.
    Alvaro majd villannyal akar fűteni, én lehetőleg semmivel. Csak süssön a nap :D Persze néha kelleni fog fűtés, ha igazán hideg és/vagy borult idő lesz, de az én szobámban nem lesz dedikált fűtőtest, bejön máshonnan s mint már említettem, ott lesz a Nap, 2 csodálatos déli ablakon beömölve.... Mmmmm... Remélem, nyáron azért 25 alatt lesz a hőmérséklet, hiába fölöttem a tető. Klíma nem lesz semmiképp, fát nem tudunk eléültetni...

    Én jobbára csak mászkálok ideoda meg ilyen házimunkákat csinálok, pl. behordom a fát és a vizet (amióta megvettük a házat, próbáljuk kimerni a medencét, hogy elpakolhassuk. Még nem jött össze, viszont csodálatos állatvilág van benne csíborokból s egyéb úszkáló lényekből, anno még 2 béka is akadt). Szegény súlyzóimat sem emelgetem, max. a macskát, mondjuk az nehezebb :D
    Hihetetlen, még faluban is milyen soknak találnak nyamvadt 2x5 km-t, részben nagyon enyhe hegyi terepen. Mondták, micsoda edzés. Közöltem, ez séta. Meg nem akarnak hazaengedni sötét -10 fokban. Eh. Csináltam én különbeket is, amikor 6.5 km-re jártam dolgozni minden munkanapon :)
    Kéne nyomni rendes túrákat, anno voltam teljesítménytúrákon, kicsiken, pl. 25km, ami után hiányérzetem volt. De a nagy túl rohanós lett volna, ami nem jó.

    ON: A 2013-as Victory Judge egész tetszik, bár mattfeketében kéne, nem fényesben. A vörös a kis Hyómhoz illik, nem hozzá, szerintem. Szívesen megnézném élőben, de ez úgy általánosan igaz a Victory motorokra :) Meg mondjuk a Triumphokra is.

Új hozzászólás Aktív témák