Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz DigitXT #41923 üzenetére

    Erről van valami leírás, hogy hogyan is illik ezt használni? Mert én is tök sötét vagyok hozzá, szívesen elolvasnék pár okosságot róla.

    Másik kérdés. Körülbelül mikor szokott esedékes lenni a motoroknál a kuplung/váltó szervíz? Az enyémben most hagytam el az 54ezredik km-t. Olajat kapott rendesen, időben ez biztos, mert első tulajtól van...
    Nem szeretnék hirtelen meglepetést... ill ha beüt a tuti, akkor mennyibe fáj egy ilyen megmozdulás?
    Ezenfelül mi szokott még kijönni hibaként, amit szervizeltetni kell. Generátor? Vagy valami más?
    2005ösa motor, tehát 9 éves. Motornál a tömítések?
    Mert autóknál ennyi idősen azért már jönnek a gondok szépen lassan, csak szeretném tudni, hogy mire számítsak :B
    Tekintve én is nagyon sokat használom, amíg hó nem fog esni, addig mellőzném az autózást, és nem is kényszerből akarom majd letenni, hogy rá kellene költeni 50-80-100ezret,ami most éppen nincsen :B
    :R

    Még annyi, hogy a túlzott kímélő üzemmód hagy valami nyomot? Mondjuk én nem nagyon pörgetem 5-6ezer fölé, motoroknál is létezik az "ellustul a motor" ? Ezt is illik néha kicsit megpörgetni?

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák