Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    Hali!
    Motor vásárláson filózom, hogy mi legyen a második gépem nyárra. A gondom, hogy tájékozatlan vagyok, alig ismerek néhány típust, azokat is csak képről.
    A mostani Kawa GPZ-m megszerettette velem a sportmotorokat, viszont egy óra után már kényelmetlen. Rövid távon viszont tökéletes. Ellenben kéne vmi olyasmi, ami sportos, full idomos, de lehet vele túrázni is akár több órát a nyeregben. Ez volna a sport túra? Mint a Honda VFR?
    Ha jól látom ez a kategória meg már masszívabb, böszmébb gépeket vonultat fel, viszont nekem kifejezetten tetszik a "kicsi" gpz keskeny mivolta, beférek mindenhova, nagyon könnyű manőverezni, egyáltalán nem kacsázik még gyök kettővel gurulva se.
    Szóval van vmi olyan sport motor, ami kényelmes 1-2 személynek több órára is akár? :))
    Vagy merre felé kéne nézelődnöm? Full idom tetszik igazán, abból is a dupla lámpás fejidom éles vonalakkal, mint az R6, CBR RR, ZX6R, stb. De hol találok arról infót, hogy minek milyen üléspozíciója van?
    Köszi!

    Jah a másik...
    Nem találok infót arról, hogy milyen motorokon vannak menetstabilizátorok, mint a Bosch féle ABS, amivel lefektetett motorral is meg lehet állni. Jó a weboldal megemlít egy 1200-es KTM-et, de ez elég sovány infó.
    Vmi Wikis lista kéne, vagy egyéb konkrét. Nem hiszem el, hogy csak egy-két konkrét típus legerősebb példánya kapja meg ezt a technikát.
    Milyen hatszázasokra raknak menetstabilizátort?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák