Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz stifi #6336 üzenetére

    Az én sisakom szerintem normális, de apró lányon még nem láttam. Nekem szélességem van, csak magasságom nem sok :D

    A bicajozás és a motorozás gyökeresen más, nálam a távolság eléggé meghatározza, hogy melyiket választom. Akkor biciklizek, ha gyalogolhatnék is, de valamiért nem.
    Fehérvár úgy a határ, kb. 25 km. Az alatt nem ülünk benzinnel működő járműre, sem én, sem Alvaro. Persze biciklivel is működik, de ha nem direkt túrázgatunk s nincs rá okunk sem (pl. haza is kell hozni a megvett bringákat valahogy), akkor nem azzal megyünk. Nem is bírnék eltekerni Gúttamásiig, ami 3-4 km-re van, de elég combos emelkedővel. Idefelé 40 fölött már fékeztem nonstop... Nem vagyok én olyan edzett vagy mazochista, talán majd később.
    A biciklizés különben is más élmény. 40-nel gurulni normál nyári ruhában néha poén és elég nagy sebességnek is tűnik az :)
    Motorral az erdőn át és a keskeny hegyi ösvényeken sem akarnék menni (tipikus útvonal a saját, Gúttamásinál messzebb levő falunk és köztünk), főleg a lépcsőt nem szeretném (keresztben, de akkor sem). Mások megteszik, én nem. Biciklivel megy, csak egy rövid szakaszon tolom. A hupás erdei lejtő valami fantasztikus :D

    De motorozni sokkal jobban szeretek. Gyakorlatom is több van benne, de még mindig nem sok. Motorozni kell, nem azért vettem a motort, hogy ne használjam, valamint most még van benzin és nem is olyan drága, mint később lesz. Persze ez a logika nem működne, ha nagyon nem lenne pénzünk, de valamicske azért van. Csak mert a ház mindent visz és benyelne 4 millióval többet bármikor, mint amennyink van, nem fogunk lemondani a túráinkról, az már nem oszt, nem szoroz, legalábbis nem oly sokat. Bizonyos dolgok kellenek, ha megoldhatók, akárhogyan is. Elég sokáig voltunk csórók, akiknek semmijük sincs. Az a 10 év, amíg idegenek lakásában és házában éltem és ha lett volna pénzem motorra, akkor se tudtam volna hova tenni, kicsit sok volt.

Új hozzászólás Aktív témák