Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz stifi #6369 üzenetére

    Részemről lezártnak tekintem a dolgot, mert teljesen kilátástalan vitának nézünk elébe. De sebaj, amikor 5 éves volt a jogsim (vagy ha úgy jobban tetszik: még csak 5 éve vezettem), akkor én is másképp láttam a dolgokat.

    Persu: ebben csak annyi igazság van, hogy általában direkt mindig a legköcsögebb helyen mérnek sebességet, ami tényleg maximális mértékben csak pénzbehajtásról szól. Sajnos dilettáns rendőrségi vezetők vannak, de mindenkinek felülről jön a parancs. Nyilvánvalóan Orbánék kezében futnak össze a szálak...
    A rendszerességről, aminek hiányát kifogásolod, arról meg annyit, hogy ha minden sarkon rendőr állna és minden szarért megbaszna, akkor az lenne a bajod, hogy még fingani sem lehet. A magyar embernek tényleg nem jó semmi. Aprop, pénzbeszedés: nem gondolod, ha nem lenne szabálytalanság, akkor nem lenne miből pénzt beszedni? Valahol ez a dolog körbeér. Pláne, ahogy elszaladt itt a ló egyesekkel, nem csodálom, hogy nyúzzák a birkát...ők adnak rá lehetőséget. De nehogy már a rendőrség legyen hülye azért, mert a paraszt átmegy a piroson...azért ez egy picit túlzás.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák