Új hozzászólás Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    válasz Grillo #67672 üzenetére

    Magam is meglepődtem, de jól. Vártam, hogy tapasztalok-e felúszást, mert olyan zuhé volt egy ideig,hogy szó szerint a pálya felezővonalát se lehetett látni. Nem mintha amúgy sokat láttam volna, mert ugye a pára miatt résnyire a plexit is nyitva kellett hagyni. De nem úszott fel. Igazából amikor már alig esett, a nedves aszfalton, kanyarban nagyobb gáznál éreztem, hogy nem oké. De az se a gumi miatt, hanem a hideg aszfalt miatt lehetett. Azért ma megrendeltem az új abroncsot. :)

    Kroni1: Sőt, nekem a hőérzetnek jót tett,mert kezdtem fázni , de az úgy leszigetelt, hogy öröm volt benne lenni. Csak ne lenne olyan rusnya. :) Plusz még rendeltem a pár eurós csizma védőt, az is nagyon jól bevált. Kivéve, hogy egy helyen a kipufogó kiégette, mikor hülyén tarthattam a lábam, vagy tornáztattam a fáradtság miatt.

    A markolatfűtésen még gondolkodom...nem tudom mennyire lesz jó az a vastagabb cucc. Bár lehet, hogy még jót is tenne, mert az átlagnál nagyobb a tenyerem.

    Egyenlőre most biztos nem... sok a kiadás... gumicsere, olajcsere... fényezés, króm ápoló cuccok... ebben a hónapban is beleszaladok egy 60k-ba. :W

    SymbianOS: Nekem a Louis-os tanktáskám van. A 6 mágnes úgy fogja, mint az állat. Szándékosan sem tudtam odébb cibálni menet közben. Ráadásul ilyen gumis az alja, egy dekát nem karcol. Mostanság nem kell. Ha gondolod kölcsön adom,hogy kipróbáld.

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Új hozzászólás Aktív témák