Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz CyberPunk666 #87615 üzenetére

    Ne haragudj de ezt te sem gondolod komolyan. Mármint érted, nyilvánvaló, hogy az az ideális eset ha minden felszerelése meg van az embernek. Ez viszont relatív. Lehet, hogy valaki vesz egy 30 ezres sisakot, mellé felvesz egy sima farmert rá egy térdvédőt, meg valami olcsó kabátot, és fog motorozni. Aztán van olyan is aki egyből vesz egy Shoei sisakot, bőr cuccot, csizmát, gerincvédőt, mellkasvédőt stb.

    Nyilván értem mire gondolsz és ideális esetben akkor szabadna és lenne érdemes motorozni ha minden ilyen szükséges dolog fenn áll. De ez azért ritkán történik meg nyilván az ember saját hülyesége miatt sokszor.

    De azért kijelenteni azt - hogy van ruhám, sisakom, kesztyűm - , hogy ne lehetne motorozni mondjuk csizma nélkül...

    Mármint értem én, hogy segíteni próbálsz, viszont ez, hogy vegyél olcsóbb motort vagy gyűjts többet nekem kicsit olyan életszerűtlen dolog a jelen helyzetben.

    Én is tisztában voltam azzal, hogy mindkettő kötelező, ráadásul nem is vagyok olyan aki félvállról venné a védelem dolgot. Azt sem kértem, hogy vállaljon bárki felelősséget a törött bokámért. Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy mennyire életképes a dzsekiben levő protektor átmenetileg.

    Egyébként köszönöm a segítséget mindenkinek!

    [ Szerkesztve ]

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák