Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    Sztem a nagytobbseg aki ilyen arkategoriaban vesz gepet, mar letojja a 10%-ot, nem pruszkolnek en sem, ha 820 helyett 900 lett volna, de akkor tudom, hogy wow a Nikon szerviz igen, barmikor keszseggel all rendelkezesemre, fullos, minosegi munka, cseregep, gyors, stb. Meg is zavarodnek ha most epp egy eskuvofotozas elott lennek es oops, kakukk MEGINT az egyszer mar javitott D800-nak es egybol a tartalek geppel kellene folytatni. Zoldulne a fejem rendesen + elkepzelheted, milyen kedvvel probalnam meg megmosolyogtatni a menyasszonyt.

    En orulnek a felarnak. Ez a kategoria mar egy uj A6-os Audi minimum, es nagyon nem kene h otthagyjon az autopalyan, ha pedig igen, minimum h a fenekem kinyaljak erte, bocs, es a szervizt ugy vegzik, h utana csillog villog minden, mint a Salamon toke. A 900-ba ferjen bele.

    De amig megy a reklam es a csapbol is az folyik hogy Nikon vagyok, tegyek oda magukat rendesen es itt nem papirrol beszelek, hanem lelkiismeretes munkarol. En sem vagyok agyonfizetve de teszem a dolgom becsuletesen. Ez munkamoral kerdese, es ha szerviz urambocsa alulfizetett alkalmazottakkal dolgozik, majd lesz olyan, aki ennyiert 2x is atnezi azt a gepet, amit megszerelt. De ehhez mar semmi kozunk, odabent ki mennyit keres, en egy vevo vagyok, aki kb. nem tudja hasznalni a gepet szerviz utan (!). Elotte legalabb tudtam, a baj az volt h nem kapcsolta ki a kapcsologomb, de ment minden rajta, OFF allasban is. Most megy az on-off, cserebe vaku es a balfelso 6 gomb kakukk es hetfon megint irany a Foti ut, hurra. Remelem a kalvaria nem folytatodik, kulonben kinyitom pandora szelencejet es pofajukba dobom. Lesz fogyvedelem, ugyved, minden ami kell. Ezeknek mar pszichesen is hatasa van, nemhogy amugy. De bizom a bekes megoldasban, a munkalapra ra fogom iratni h a gep OSSZES gombjanak es fobb funkciojanak atnezese, es atvetel utan fel oraig fogom nyomkodni az ugyfelvaroban, de szerintem meg a ferfi WC-be is beviszem es lezuhanyzom..

Aktív témák