Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz tresh #50103 üzenetére

    Mikor felvetődött bennem hogy lecserélném a Thaliam fiatalabbra akkor oda is beírtam valami miatt. Kérdezték miért mi a bajom a mostanival. Mikor írtam hogy sok benne a kilométer, meg idős, mellé benyomtam egy képet a kocsiról egyből mindenki elkezdett szekálni hogy ezt inkább a roncstelepre vigyem nem eladni stb... mert hogy hogy néz ki.

    Megértem hogy sokak szerint a Thalia nem egy szépség meg hogy sokak szerint az enyém főleg nem az mert karbonfóliázott a fél kocsi de hát ha erre volt pénz akkor megérthetnék. Nem mindenkinek telik drága szervizigényes kocsira. :)

    Amúgy mellesleg annyiból nem bírtam őket hogy egy valaki írta le az igazat a kocsimmal. Ha annyira bassza a szemüket a fólia le kell venni és kész. :) Engem pl amiatt nem zavar mert így valamelyest fiatalosabbnak hat.

    Amúgy nem tudom hogy mi a bajuk a Thalia-val. Nézhetnek ki jól is a Thaliak csak kicsit kell velük foglalkozni. Pl én ebben a formában elfogadnám szívesen. Nem vitték túlzásba a kirittyentést. :)

    MÁS:
    Egyszer jött egy ötletem hogy mi lenne ha a Twingo bőr tetejét rátenném a Thalia-ra hogy nyitható legyen. Hát volt aki meg is csinálta. :DDD [link] Úgy látom ott abban az országban Nissan Platina a kocsi neve.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák