Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz shifty! #65104 üzenetére

    Enyémen nincs cooler csak 65 lovas és pont az elhelyezése miatt nem is nyúlok hozzá. Meg akartam nézni a turbót is, de nem lesz, nem férek hozzá. Az EGR-t kipucolom, mert muszáj magától nem tud, meg ha minden igaz visszakapom a rendes teljesítményt is tőle utána már van értelme parkettázni is, mert meglesz a maxos kidörgő hőmérséklet és huzat és akkor ki tud égni a korom a kipuffból is. Most hiába megyek vele, 80%-os teljesítménnyel nem ég ki onnan már semmi. Lehet utána se. Az új olaj meg majd remélhetőleg kipucolja a turbó olajozónyílását is, mert okkal sípol a turbó, az se kapja meg a maximális olajat. Aztán az is lehet, ha belekerül az Elf akkor csendben lesz. Lehet egy revitalizálót is tolok bele, annyit még ráköltök.

    Ha nem javul akkor nem, akkor megy amíg akar aztán kuka. Nem éri meg foglalkozni vele komolyabban.

    Kinyitottam a sárga Rönós zsákot amiben a háromszög is van pl. és egy mumifikálódott szendvics volt benne meg párizsis papír. Komoly élete volt szerencsétlen autónak. :DDD
    A raktér alá, mert be lehet nyúlni odáig is az ülés mögött, ezer éve lejárt szélvédőmosót meg olajat találtam. Meg egy menetlevelet. Azt ugye tudjuk, hogy talán 2009 óta nem kell menetlevelet írni ezekre, szóval nem ma került oda.
    Nem mintha töltötték volna normálisan, mert ilyen 10-30 ezres hiányok vannak benne.
    Szállított személyekhez odavan pár helyre írva egy kutya neve. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák