Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz lugosi #40317 üzenetére

    nem olyan sok van azokból, de azok nem is az én kategóriám, illetve van alternatíva, szerencsére...

    ANDROID???; a mozaik xs azért jó, mert bár csak 200 megabyte van benne, de + 1000 ft ellenében adott hozzá + 1 gigabyte (ez elé jó ár/érték arány), így 4200 ft és már 1.2 gigabyte van benne, akár 4g/lte adatkapcsolattal.

    lord.lakli; inkább csak simán megtartandó, legfeljebb jól eldugja, de a megsemmisítést/megrongálást a szolgáltatóra hagynám, mivel a sim kártya az ő tulajdonukat képezi.

    GoodSpeed; fizikálisan nem vagyok, mert nem csak a saját wifi hálózatom hatókörében tudok netezni, hanem bárhol, ahol elérhető a szolgáltató hálózata, és azért nem mindegy...
    nem akarok én folyamatosan húzós adatforgalmat bonyolítani, de ha szükségem van rá, akkor ne csak otthon élhessek vele, hanem a városban...stb bárhol és bármikor.
    az a gyanúm, hogy a domino díjcsomagoknál technikai oka van, hogy nem kivitelezhető a gyakorlatban minden korlátozás, havidíjas díjcsomagoknál meg nem minden esetben élnek a korlátozás lehetőségével, de emiatt nem tartom valószínűnek, hogy bárkinek is problémája legyen belőle, ha él a lehetőségekkel.
    aki húzósan visszaél, arra pedig ott az ászf-ben a szokásos szöveg, hogy veszélyzeteti a szolgáltató hálózatát...stb, szóval léphetnek ellene, ha nagyon akarnak, de az már az utolsó fejezete lesz a dolognak.
    én is örülök neki, hogy az általam használt díjcsomagban meghatározott 4g/lte sebesség sokszorosát kapom, tudnak róla, de amíg nincs belőle probléma, addog nem foglalkoznak vele.

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák