Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag

-
TommyGun
őstag
2.19-es FW-vel van valakinek tapasztalata ? Érdemes frissíteni ? Gondolom kalibrációs adatokkal van tele....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ne haragudjatok de az hogy slave egy cucc vagy master szerintem semmilyen előnnyel vagy hátránnyal nem jár. Nekem a Yamaha CD íróim - mert volt 8/4/24 meg 16/10/40 és ami most még megvan 44/24/44-es is - mindig is SEC Slave volt ahogy most a NEC is. És soha nem rontott lemezt ''csak úgy''. Olyan volt hogy crc-s volt egy Image amit leszedtem és azért rontotta el de olyan hogy nem tudom mi okból elszállt egy írás nekem soha nem volt még. A NEC-el már írtam vagy 30 DVD-t és vagy 10 CD-t audiót dvd filmet meg simán adatot is, dercrypterrel Neroval, Alcohollal és egyet sem rontott eddig....mellesleg ha jól tudom már ATA133 van ami bőven elég kell legyen 2 eszköznek de még az ATA66 is ami már a P2-es lapokon alap volt asszem...mellesleg ajánlott a 80-eres kábelek használata ha két eszköz van egy kábelen...
-
TommyGun
őstag
Ezt kifejtenéd picit bővebben
Miért nem lehet és miért nem kell ?
A +R-nél meg miért kell ? Elvileg a 3500-as NEC támogatja a dolgot ha jól tudom...
CDspeed ? Ami a néróban van ? Ezt a bitsetting részt nem íráskor kell beállítani ? Ezt nem írja az író a DVD-re ?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Szerintem egyellőre nem érdemes venni. jobban jársz ha CCE-vel öszetömcsized csak a filmet és a menüt a reklámaokat meg a filmes logókat illetve a felesleges hagsávokat kivágod shrinkel vs. DVDRemake-val

PPeter segíts lécci Nec 3500-öm van és 3.5.2.0 decrypterrel hogy állítom be amikor írom fel az ISO-t lemezre hogy a booktype-ja DVD-ROM legyen
Hol s merre van ez a funkció
Gondolom az mind1 hogy -R vagy +R 
Előre is thx
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Milyen hülye kérdés ez hogy hogyan megy a frissítés
D
Próbáld meg és rájössz, kicsit legyél autodidakta
Letöltöd az FW-t elindítod oszt van ott egy gomb amit megkell nyomni aszt szevasz nem kell hozzá tudmány, másfelől emg levan angolul is írva az FW melett lévő readme.txt-be. 10 mondatban leírják amit most és
Az hogy miben jobb nem tudom mert ahogy megvetem rádobtam a 2.18-at....
Általában lemez infók vannak benne gondolom hogy a sok szutyok lemezt betudja jobban pozicionálni az író meg ilyesmik.
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Az hogy nem illik az azt jelenti hogy 4x sebességgel megírva biztos hogy 1 év múlva is hibátlanul fogja beolvasni az asztali lejátszó a filmet....16x sebességgel viszont rögtön írás után sem olvassa be

Az a sebességhajhászás KB annyit ér mint annó az 52x CD írás.....16x felett sosem írok CD-t mert minek.....Filmet írni meg 4x felett nem lehet rendes minőségben szerintem ezekkel az írókkal bár nagyon függ az alapanyagtól bár ebben PPeter a kompetens....ő itt a DVD GOD
-
TommyGun
őstag
Van már hivatalos 2.18-as....Megjegyzem hogy íróval nem illik grabbelni...az írásra van hát írj vele....grabbelj CD-ROM-al vagy DVD-ROM-al azok arra vannak had pörögjenek azok. Míg egy DVD író 15k fele mozog addig egy zsír új DVD-ROM 5k fele mozog. Inkább DVD-ROM dögöljön meg félévente a sok olvasástól mint egy DVD író szvsz....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ilyet nekem is szkott egy írás alatt 1-2x de épp egy szempillantás az egész....szerintem olyankor csak szarul frissíti ezt a buffermérő ''bárt''....
Nérónál PL a Yamahámmal mindig az volt hogy, ugye Yamaha CRW-F1 és 8 mega buffer van benne, írtam valamit mondjuk audio CD-t és azt lassan kell mikor a végén van szépen lehetett látni hogy a bufferből írja ki az adatot mert már az volt a vége és ilyenor szépen csökken a buffer....de az újabb nérókkal olyan 5.5-től felfelé olyan hiba volt hogy 99-96-94-99-96-94 ez ment amíg hirtelen klenem ugrott 50%-ra és onnantól már rendesen ment ez a számláló.....szal én azuóta nem aggódok ilyenen meg abban is volt már safeburn
Azóta is minden cucc amit a yamahával írtam ki tökéletes még az auidó kvalitis cucc is
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ne aggódj ez természetes. Nálam egy MobilRack-el van együtt egy IDE csatin és amikor megnyomom a tálcát akkor a rack lámpája is világít meg a házon a HDD aktivitást jelző led
Olvasáskor is világít a Rack is meg a ház is. Nincs jelentősége ezek csak azt mutatják hoyg van forgalom az IDE csatornán. Ha nem használom mondjuk a NEC-et és mondjuk a RACK-es winyón csinálok valamit nekem a házon a HDD led ugynúgy világít pedig nem a rendszerwinyót használom.
Ezek a ledek csak azt mutatják hogy adat megy ide oda. valszeg a PIO azért nem csinálja mert másfajta az elektronika rajta nem küld ilyen jelet az alaplapnak hogy ő most melózik tessék világítani vagy gőzöm sincs
Jah amúgy aki filmnézésre grebbelésre használja az íróját az elég láma már bocsesz de ez nem arra van kitalálva. Szar műanyag az egész hamar kinyiffannak. vagy ha már erre használod akkor tesség valami drive speed-el le limitálni a sebességet hogy ne 16x olvasson csak 4-6x és akkor nem pörög szét.
5k egy Toshiba vagy egy LG DVD-ROM amik halkak mivel azokat erre találták ki hogy olvassanak és halkan tegyék mindezt pont a filmnézések miatt. Nekem az író jóval gyorsabban grebbel mint a ROM nem véletlen de hát hangos is
De inkább veszek félévente egy DVD-ROM-ot 5 ezerért mint egy írót 15 ezerért....
Nem mind1 mit hajtunk szét.... -
TommyGun
őstag
Persze mondani mondhatják
Azt akartam megtudni hogy elviekben lehetséges e hogy mechanikailag tudja a 3500 a -DL-t írni.
Tehát hogy lehet e tudni hogy mittomén IGEn van egy olyan csipp a nyákon ami kifejezetten a -DL írás miatt van, tom hogy ilyen nincs de csak példa. Lehet hogy csak azért hagyták ki FW szinten belőle hogy a 3520-al lehúzhassanak még1 bőrt rólunk. Najó nem olyan sok bőrt de sokakról biztos 
-
-
TommyGun
őstag
Melyik amúgy a legjobb FW a 3500-ashoz ? Mármint hekkelt de télleg fasza olyan érdekel
Mondjuk PPéter melyiket használná

-
TommyGun
őstag
Ti értitek ezt

Bővebben: link
Ez köcsög
Most kiad egy picit frisebbet az NEC ami nemcsak a +DL írja meg de a -DL is. Ráadásul FW frissítéssel se fog menni a 3500-asnak a -DL írása.
Nekem ne mondja senki ha egy Író tud +/- R-t és RW-t írni nomeg +DL-t akkor nehogymá ne tudjon -DL-t írni egy FW frissítéssel. nehogymá ha ezt mind tudja akkor csak más fizikai felépítéssel tud csak -DL-t írni. Megint lehúzunk egy bőrt a userekről
[Szerkesztve] -
-
TommyGun
őstag
Nem sok ez az ár 20900 Ft egy 3500 Nec-ért ? Én teganp vettem a Lord-nál Bruttó 16k-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 11/14 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0383AB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Éncsak CD írókkal mertem 2 CD-t egyszerre írni de azokon is csak 50 mega volt, azt osztogattuk a vevőknek prospektus helyett, olcsóbb volt mint a nyomdázás
meg szerverre....
Ezer hála 

Tehát hogy lehet e tudni hogy mittomén IGEn van egy olyan csipp a nyákon ami kifejezetten a -DL írás miatt van, tom hogy ilyen nincs de csak példa. Lehet hogy csak azért hagyták ki FW szinten belőle hogy a 3520-al lehúzhassanak még1 bőrt rólunk. Najó nem olyan sok bőrt de sokakról biztos
Most kiad egy picit frisebbet az NEC ami nemcsak a +DL írja meg de a -DL is. Ráadásul FW frissítéssel se fog menni a 3500-asnak a -DL írása.